İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşiktaş'ta 5.763 Metrekarelik Konut Ve Ticari Alan İmarlı Arsayı 175 Milyon TL'lik Muhammen Bedelle Satışa Çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre Beşiktaş ilçesinde bulunan ve belediye mülkiyetinde olan konut ve ticari alan imarlı arsa satışa çıkarıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşiktaş'ta 5.763 Metrekarelik Konut Ve Ticari Alan İmarlı Arsayı 175 Milyon TL'lik Muhammen Bedelle Satışa Çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre Beşiktaş ilçesinde bulunan ve belediye mülkiyetinde olan konut ve ticari alan imarlı arsa satışa çıkarıldı. Arsanın satışı için 9 Eylül 2020 tarihinde kapalı teklif usulü ile ihale yapılacak.

Belediyelerin taşınmazlarını satarak bütçelerine ek kaynak yaratmak amacıyla yapılan satışlara devam ediliyor. Yayımlanan son resmi ilana göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş ilçesinde bulunan bir adet arsa satuşa çıkarıldı.



İHALE BİLGİLERİ AÇIKLANDI!



Satılacak olan arsa için gerçekleştirilecek ihale ile alakalı olarak bilgilendirme yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihalenin 9 Eylül 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşeceğini duyurdu. Arsa ihalesi İstanbul Saraçhanede bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının encümen salonunda yapılacak. Arsayı satın almak isteyen katılımcılar tekliflerini kapalı teklif usulü ile verecekler.



175 MİLYON TL MUHAMMEN BEDEL BELİRLENDİ



Beşiktaş'ın Dikilitaş Mahallesi'nde bulunan 5.763 metrekarelik arsanın konut ve ticaret alanı imarı bulunuyor. Tam hissenin satışı yapılacak olan arsa için İstanbul Büyükşehir Belediyesi muhammen bedel belirledi. Buna göre arsa 175.000.000 Milyon TL'lik muhammen bedelle satışa çıkarıldı. İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin ihale saatinden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 5.250.000 TL'lik geçici teminat bedelini ödemeleri gerekiyor.



TEKLİFLER KAPALI TEKLİF USULÜ İLE ALINACAK



İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ihale ile satılacak arsa için ihale katılımcıları kapalı usülde tekliflerini yapacaklar. Muhammen bedelin üzerinde olmak şartıyla en yüksek teklifi veren kişi arsanın yeni sahibi olacak.



Emlak365.com