İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul'u Anketle Vatandaşa Soruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kanal İstanbul projesiyle alakalı olarak bir anket çalışması yapılmaya başlandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul'u Anketle Vatandaşa Soruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kanal İstanbul projesiyle alakalı olarak bir anket çalışması yapılmaya başlandı. İBB'Nin resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirilen ankette 6 soru bulunuyor. Vatandaşlar bu ankete sadece bir defa katılabilecekler, sistem gereği çoklu katılıma izin verilmeyecek.

Türkiye'de Kanal İstanbul projesi ile alakalı oalrak tartışmalar devam ediyor. AK Parti iktidarı ile muhalefeti karşı karşıya getiren proje ile alakalı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin net duruşu devam ediyor. Projenin İstanbul'a zarar vereceği iddiasını yineleyen İBB şimdi de bir naket çalışması başlattı.



İBB'DEN KANAL İSTANBUL ANKETİ



Vatandaşların Kanal İstanbul projesine olan bakış açılarının ölçüleceği proje için başlatılan anket çalışması İBB'nin resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirilecek. Vatandaşlara Kanal İstanbul projesi ile alaklı olarak toplam 6 soru sorulacak. Çoklu oy kullanımına izin verilmeyecek çalışmada her vatandaşın sadece bir cevap hakkı bulunuyor.



ANKETTE HANGİ SORULAR SORULDU



İBB'nin Kanal İstanbul projesi anketinde şu sorular bulunuyor:



- Kanal İstanbul projesinin İstanbul'a faydalı olacağına inanıyor musunuz?



- Kanal İstanbul projesi İstanbul'u olumsuz olarak nasıl etkileyecek?



- Kanal İstanbul projesi İstanbulun çözülmesi gereken acil sorunlarından birisi midir?



- Kanal İstanbul'a kimlerin ihtiyacı var?



- Kanal İstanbul projesinin yapılmasını destek veriyor musunuz?



Emlak365.com