İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Konut İmarlı Arsa, Boş Daire ve Dükkan Satışı Duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilanlara göre belediye mülkiyetinde bulunan konut imarlı arsa, boş daire ve bir de dükkan ihaleyle satışa çıkarıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Konut İmarlı Arsa, Boş Daire ve Dükkan Satışı Duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilanlara göre belediye mülkiyetinde bulunan konut imarlı arsa, boş daire ve bir de dükkan ihaleyle satışa çıkarıldı. Yapılan bilgilendirmeye göre 2 Eylül 2020 tarihinde ilgili taşınmazların satışı ile alakalı olarak ihale yapılacak ve bu ihalede açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelerin mülkiyetinde olan taşınmazların satışı ile alakalı olarak ihale duyurularına devam ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediyeye ait olan konut imarlı arsa, boş bir daire ve bir adet de dükkan ihaleyle satılacak.



İHALE TARİHİ VE YERİ AÇIKLANDI!



İstanbul Büyükşehir Belediyesi satışa çıkarılan taşınmazlarla ile alakalı olrak ihale bilgilerini de kamuoyuna duyurdu. Buna göre tüm taşınmazlar için 2 Eylül 2020 tarihinde ihale gerçekleştirilecek. Bu ihale Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapılacak ve açık teklif usulü uygulanacak.



SATILACAK TAŞINMAZLAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER DUYURULDU!



İhaleyle satılacak olan taşınmazların niteliği ile alakalı olarak da detaylı bilgiler kamuoyuna açıklandı. Buna göre Eyüpsultan ilçesi Esentepe Mahallesi'nde bulunan 115 metrekarelik konut imarlı arsa 182.000 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Diğer bir taşınmaz olan Kağıthane ilçesi Nurtepe Mahallesi'ndeki dükkan için ise 150.000 TL muhammen bedel belirlendi. Son olarak ise Bakırköy ilçesi Ümraniye Mahallesi'nde bulunan boş bir daire 880.000 TL'lik muhammen bedelle ihale yoluyla satışa sunuldu.



EN YÜKSEK TEKLİFİ VERENLER İHALEYİ KAZANACAKLAR!'



İhaleye katılarak taşınmazların yeni sahibi olmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin ihale saatinden önce taşınmazlar için ayrı yarı belirlenen geçici teminat bedellerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimine ödemeleri gerekiyor. Muhammen bedeller üzerinde olmak şartıyla verilecek en yüksek tekliflerin sahipleri taşınmazları satın almaya hak kazanacaklar.



Emlak365.com