İstanbul Fatih'te Tarihi Han İcra Yoluyla 42 Milyon TL'lik Bedelle Satışa Çıkarıldı!

İstanbul Fatih'te bulunan ve tarihi geçmişi ile oldukça tanınan Türkiye Han icra yoluyla satışa çıkarıldı.
İstanbul Fatih'te Tarihi Han İcra Yoluyla 42 Milyon TL'lik Bedelle Satışa Çıkarıldı!

İstanbul Fatih'te bulunan ve tarihi geçmişi ile oldukça tanınan Türkiye Han icra yoluyla satışa çıkarıldı. Tarihi han için 42 Milyon TL değer biçilirken ihalenin 9 Eylül 2020'de gerçekleşeceği belirtildi.

İstanbul'un tarihi ilçelerinden olan Fatih'te yine ilçe dokusuna uygun olan tarihi Türkiye Hanı icra kanalıyla satışa çıkarıldı. Türkiye Han'ın toplam alanının 763 metrekare olduğu belirtilirken ssatış için 9 Eylül 2020'de ihale gerçekleştirileceği bildirildi.



42 MİLYON TL DEĞER BİÇİLDİ!



Türkiye Han için 42 Milyon TL değer biçilirken satış işlemi İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından gerçekleştirilecek. Hanın tarihi niteliği sebebiyle ihaleye büyük bir ilginin olması bekleniyor.



Türkiye Han zemin artı asma kat ve onun üzerinde 4 normal kat ve teras kattan oluşuyor. Yapılan tespite göre zemin katta yala cepheli konumda iki adet iş yeri bulunuyor. Binanın girişinde bir depo ve bir de çay ocağı yer alıyor. Zeminde bulunan asma katta iki tanesi müşterek olmak üzere dört depo ve toplamda katlarda on dokuz adet bölüm ve ortak kullanım alanı olan tuvalet bulunuyor.



ANIT ESER TESCİLLİ HAN!



Anıt eser olarak tescil edilmiş olan Türkiye Han'da merkezi sistem kalorifer, asansör, sıvalı ve boyalı duvarlar, zeminlerde parke-beton karışımı bulunuyor.Binanın dış cephesinde ise dekoratif taş döşemeleri ile kaplanmış durumda.



Türkiye Han konumu gereği alt ve üst yapı imkanlarının tamamına sahip olduğu için benzerlerinden ayrışıyor. Han turizm ve ticaret alanlarına çok yakın bir bölgede yer alıyor.



İstanbul Fatih'te Tarihi Han İcra Yoluyla 42 Milyon TL'lik Bedelle Satışa Çıkarıldı!



Emlak365.com