İstanbul Havalimanı Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı Anketinde Yarışıyor!

Küresel itibarı bulunan Travel and Leisure dergisi dünyanın en iyi 10 Uluslar arası havalimanı anketinde İstanbul Havalimanı'na da yer verdi.
İstanbul Havalimanı Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı Anketinde Yarışıyor!

Küresel itibarı bulunan Travel and Leisure dergisi dünyanın en iyi 10 Uluslar arası havalimanı anketinde İstanbul Havalimanı'na da yer verdi. İstanbul havalimanı büyük bir prestij anlamına gelen bu ödülde rakipleri ile dev bir rekabete girdi.

Türkiye'nin vizyon projelerinden olan ve yapıldıktan sonra dünyanın en iyi havalimanları arasında gösterilen İstanbul Havalimanı Travel and Leisure dergisi tarafından yapılan Dünyan En İyi 10 Uluslarası Havalimanı yarışmasına aday gösterildi. İGS Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından yaşanan bu gelişmeye dair detaylar açıklandı.



İSTANBUL HAVALİMANI DÜNYANIN ENLERİ ANKETİNDE!



ABD New York merkezli olan Travel and Leisure dergisinin her yıl düzenli olarak yaptığı World's Best Awards 2021 anketinde Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı kategorisinde İstanbul Havalimanı da aday olarak gösterildi. Dergi okuyucularının oylaması 11 Ocak 2021'de başladı. Bu oylama 10 Maytıs 2021'e kadar devam edecek. Anketin sonuçları ise Eylül 2021'de tüm dünyaya duyurulacak.



İSTANBUL HAVALİMANI'NA ÇOK SAYIDA ÖDÜL VERİLDİ!



İstanbul Havalimanı daha önce de Uluslararası çapta takdir görümüştü. Pandemi sürecinde Avrupa Birliği Havacılık Emniyeti Ajansı'nın yayınladığı “COVİD-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolünü” imzalayarak devreye sokan istanbul Havalimanı Uluslararası Havalimanları Konseyi tarafından verilen Havalimanı Sağlık Akreditasyonu sertifikasını dünyadaki tüm havalimanları arasında alan ilk havalimanı olmuştu.



Uluslararası Havalimanları Konseyi tarafından İstanbul Havalimanı'na Dijital Dönüşüm Ödülü verilmişti. İstanbul Havalimanı, dijital dönüşümde Avrupa'nın en iyi havalimanı seçilmişti. Ayrıca İstanbul Havalimanı Sktrax'in değerlendirmesiyle “5 Yıldızlı Havalimanı” ve “5 Yıldızlı COVİD-19 Önlemli Havalimanı” ödüllerinin de sahibi olmuştu.



Emlak365.com