İstanbul Pendik Belediyesi 882 Metrekarelik Konut İmarlı Arsayı 2,2 Milyon TL'lik Muhammen Bedelle Satışa Çıkardı!

İstanbul Pendik Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan ve belediye mülkiyetinde olan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.
İstanbul Pendik Belediyesi 882 Metrekarelik Konut İmarlı Arsayı 2,2 Milyon TL'lik Muhammen Bedelle Satışa Çıkardı!

İstanbul Pendik Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan ve belediye mülkiyetinde olan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 19 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan ihalede kapalı teklif usulü satış yapılacak.

Türkiye'de belediyelerin mülkiyetinde yer alan arsaların satışları belediyelerce verilen resmi ilanlarla kamuoyuna duyuruluyor. Son yayımlanan ilan göre İstanbul Pendik Belediyesi konut imarlı bir adet arsayı ihaleyle satışa çıkardığını duyurdu.



PENDİK'TE 882 METREKARELİK KONUT İMARLI ARSA SATIŞA ÇIKARILDI



19 Ağustos tarihinde saat 11:00'da Pendik Belediye Binası 7. Kattaki Toplantı Odası'nda yapılacak olan ihalede kapalı teklif usulü uygulanacak. Satışa çıkarılan arsa için de detaylar kamuoyuna açıklandı. Buna göre Pendik ilçesinde Dolayoba bölgesinde yer alan 882 metrekarelik arsanın konut imarı bulunuyor.



MUHAMMEN BEDEL AÇIKLANDI



İhale öncesinde Pendik Belediyesi satışa sunulan konut imarlı arsa için 2.206.975 TL muhammen bedel belirledi. İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin ihale tarihinden önce Pendik Belediyesi'ne 66.210 TL'lik geçici teminat bedelini ödemeleri gerekiyor.



KDV MUAFİYETİ VAR



İhale kurallarına göre 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanununun 17-4-p maddesi gereği KDV alınmayacak. İhale şartnamesi ise Pendik belediyesi Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü'nden 500 TL karşılığında temin edilebilecek.



İhaleyi kazanan gerçek ve tüzel kişi ihalenin maddi yükümlülüğünü yerine getirdikten sonra arsanın tescil işlemleri yapılacak.



Emlak365.com