İstanbul Riva'daki Düşler Vadisi Projesine Yoğun Talep! 509 Villanın 480'i Satıldı!

Galatasaray'ın Riva'da bulunan arsası üzerine inşa edilen Düşler Vadisi projesi pandemi sürecinin ardından yoğun bir ilgi gördü.
İstanbul Riva'daki Düşler Vadisi Projesine Yoğun Talep! 509 Villanın 480'i Satıldı!

Galatasaray'ın Riva'da bulunan arsası üzerine inşa edilen Düşler Vadisi projesi pandemi sürecinin ardından yoğun bir ilgi gördü. İlgili arazi üzerinde inşa edilecek 509 villanın 480'inin satıldığı duyuruldu.

Türkiye'de emlak sektöründeki ciddi hareketlenme hız kesmeden sürüyor. Koronavirüs sürecinde müstakil ve bahçeli evlere olan yoğun ilgi bu yönde geliştirilen projelere talep olarak dönmeye başladı. Galatasaray'ın Riva'da bulunan arazisi üzerinde başlatılan Düşler Vadisi projesinde villa satışlarının rakamları paylaşıldı. Buna göre projede yer alan 509 villanın 480'i satıldı.



509 VİLLANIN 480'İ SATILDI



Düşler Vadisi Projesi hakkında açıklama yapan Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Hakan Yılmaz, “Projemizin ilk etabında yer alan 509 villanın 480'i satıldı. Amlak Konut'un 2 yıl ödemesiz kampanyasına dahil olmuştuk. Kampanya kapsamında hasılat paylaşımlı projelerde en fazla ciro yapan şirket olduk. Haziran ve Temmuz aylarında 300 villa satışı gerçekleştirdik. Bu vilların satış rakamlarının toplamı ise 635 milyon lira oldu.” dedi.



DÜŞLER VADİSİ PROJESİNDE DEĞER ARTIŞI DEVAM EDİYOR



Riva'daki Düşler Vadisi projesinin teslimi ile alakalı olarak da açıklamayapan Hakan Yılmaz, “İlk etap teslimlerini 2021 yılının son çeyreğinde yapmaya başlayacağız. Eylül ayında yine proje kapsamında 200 villayı daha satışa çıkaracağız. 2018 yılında satışa çıkardığımızda bu projede metrekare fiyatı 7.874 TL'ydi. Şimdi ise bu rakam 11.000 TL'ye çıktı. Bu rakam çok rahat bir şekilde 15.000 TL'yi bulacaktır.” ifadelerini kullandı.



GELECEK ETAPLARIN PROJELERİNDE DEĞİŞİM OLUYOR



Taleplere göre projenin geri kalanının şekilleneceğini söyleyen Hakan Yılmaz, “Koronavirüs süreci sonrasında müstakil evlere olan ilgi arttı. Biz de buna göre projemizde şekillendirme yapıyoruz. Müşteriler 3 katlı villalar yerine 2 katlı villaları tercih ediyorlar. Ayrıca villalar içinde ofis olarak kullanılabilecek alanlar talep ediyorlar. Bunun için bizler dediğer etapların projesinde bu yönde değişiklikler yapmaya başladık.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com