İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden Antalya Muratpaşa'da Satılık İşyeri, Konut ve Dubleks Ev İlanı!

Antalya satılık konut ihalesi ilanları konut yatırımı yapmak ve ev sahibi olmak isteyen kişiler tarafından yakından takip edilirken bu ilanlardan biri de İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verildi. İstanbul Üniversitesi satılık taşınmaz ihalesi rakamları açıklandı. Satılık depolu dükkan, konut ve dubleks ev fiyatları ve ihale tarihi ile başvuru şartları haberimizde....
İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden Antalya Muratpaşa'da Satılık İşyeri, Konut ve Dubleks Ev İlanı!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü arsa satış ihalesi için ilana çıktı. Mülkiyeti İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'ne ait olan ve Antalya ile Muratpaşa İlçesi Kışla Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 9 adet taşınmaz için ihale yöntemi ile satış yapılacağı duyuruldu.

10 Haziran 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ilan kapsamında biri depolu işyeri, 7 tanesi konut ve 1 tanesi de dubleks olmak üzere toplam 9 taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile ihale yöntemiyle satılacağı duyuruldu. .

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ANTALYA İCRADAN SATILIK KONUT İLANLARI İÇİN BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Türkiye'nin en köklü üniversiteleri arasında yer alan İstanbul Üniversitesi tarafından satışa sunulan Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 9 taşınmaz için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile düzenlenecek olan ihalenin tarihi 24 Haziran 2021 Perşembe günü olarak ilan edildi.

Saat 10:00 itibari ile ilk olarak depolu işyeri ile başlayacak olan ihalede belirlenen saat aralıkları ile 9 taşınmazın satışı kapalı olarak verilen teklif zarflarının açılması ile yapılacak. Söz konusu ihale Antalya İli Muratpaşa İlçesi Demircikara Mahallesinde bulunan İstanbul Üniversitesi Antalya Konukevi İhale Salonunda yapılacak.

İhale şartnamesinin tamamına ulaşmak için TIKLAYINIZ,,,

İhaleye katılmak isteyen kişi ya da kurumlar ihale şartnamesini 2 bin 500 liralık bedel karşılığında İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Taşınmazlar Bürosundan 22 Haziran 2021 tarihine kadar temin edebilecekler. Satışa konu taşınmazlar mesai saati içerisinde Saral Gayrimenkul Danışmanlığı Ertuğrul SARAL ile irtibata geçilerek bulundukları yerde ziyaret edilerek gezilebilecektir. İhale ile satılan taşınmazların tahsilatları ise peşin olarak yapılacaktır.