İstanbul'da AVM'de Belediyeye Ait Dükkanlar Kiraya Verilecek

İstanbul'da yer alan ve AVM içerisinde bulunan belediye dükkanlarının uzun süreli kiralanması için ihale ilanı yayımlandı.
İstanbul'da AVM'de Belediyeye Ait Dükkanlar Kiraya Verilecek

İstanbul'da yer alan ve AVM içerisinde bulunan belediye dükkanlarının uzun süreli kiralanması için ihale ilanı yayımlandı. Söz konusu ihale duyurusunda kiralama işlemlerinin nasıl, ne süreli olacağına dair bilgiler yer aldı.

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile bazı gayrimenkulleri için ihale düzenleyeceğini ilan etti.



İSTANBUL'DA AVM'DE Kİ DÜKKANLAR KİRALANACAK



Resmi İlan Portalı üzerinden duyurulan ihale ilanında, Büyükşehir Mahallesi, 1015 parsel üzerindeki Beylicium AVM’de yer alan bazı işyeleri için kiralama işlemi yapılacağı bildirildi.



İhale ile gerçekleştirilecek kiralama işlemlerinde ilanda listesi bulunan bağımsız bölümlerin 1 yıllığına kiralanacağı bildirildi. AVM'de yer alan dükkanların nasıl kiralanacağına ilişkin ise belediye başkanlığı, 886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre Açık Teklif Usulü ile kiralama yapılacağını açıkladı.



İhalelerin 19 Ocak 2021 tarihinde düzenleneceğini ilan eden İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanlığı başvuruların ise ihaleden bir gün önce 18 Ocak 2021 saat 17.00'ye kadar yapılacağını açıkladı.



İHALE BAŞVURULARI



Söz konusu ihale için başvuruda bulunacak olan istekliler şartname esaslarına göre başvurularını yapacaklar. Şartnamenin nasıl alınacağına ilişkin ise belediye "Şartname ve ekleri, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Adnan Kahveci Mahallesi, Anadolu Caddesi, No:13 Beylik Pazarı Altı, Belediye Ek Hizmet Binası - Beylikdüzü/ İSTANBUL adresinde görülebilir ve 500,00-TL (BeşYüzTürkLirası) karşılığı aynı adreslerden adresinden temin edilebilir." bilgisini verdi.



MUHAMMEN BEDEL TABLOSU



Kiralık dükkanlar için ilan edilen muhammen bedel tablosu.



İstanbul'da AVM'de Belediyeye Ait Dükkanlar Kiraya Verilecek



Emlak365.com