İzmir Büyükşehir Belediyesi 203 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 25 Daire Satıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar İlçesinde yer alan 25 konut için satış yapılacağını duyurdu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi 203 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 25 Daire Satıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar İlçesinde yer alan 25 konut için satış yapılacağını duyurdu. 203 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan konutlara dair paylaşılan bilgilerde konutların şu anda boş olduğu ifade edildi. Satışlar için ihale işlemleri ise 12 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanlıkları tarafından ilan edilen ve Kasım ayında ihalesi düzenlenecek olan çok sayıda gayrimenkul satış ve kiralama ilanı bulunuyor. Bu ilanların çok büyük bir kısmı daire ve konutlardan oluşurken işyerleri için duyurulan ilanların çoğu kiralık oluyor.



İZMİR'DE 25 KONUT İHALE İLE SATILACAK



İzmir Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait olan ve Karabağlar İlçesinde yer alan 25 konutun satışı için ihale düzenleneceğini duyurdu.



Kasım ayının ortalarına doğru gerçekleştirilecek olan ihale işlemlerine katılmak için isteklilerin şartnameye göre başvuruda bulunmaları gerekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi isteklilerin şartnameyi ücretsiz ulaşabileceklerini ancak başvuru yapılması için alınması gerektiğini duyurdu.



İhale Başvurularına Dair Açıklama



"Satış ihaleleri yapılacak taşınmazlara ilişkin şartname ve ekleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Mesken Şube Müdürlüğü'nden 10,00 (on)-TL bedel karşılığında temin edilebilir. İhaleye katılacak isteklilerin ihale tarihinden bir gün önce 11.11.2020 Çarşamba günü en geç saat 12:30'a kadar Mesken Şube Müdürlüğü' ne başvurmaları gerekmektedir. İhaleye katılacak olanların ihale günü en geç saat 14:00' de Mesken Şube Müdürlüğünden aldıkları İhaleye İştirak Belgesi ile Encümen Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir."



İHALE BAŞVURULARI İÇİN ŞARTNAME NASIL TEMİN EDİLECEK?



25 konut satışı için alınması gereken şartnameyi almak ve ihaleye başvuru yapmak isteyen vatandaşlar şartname ve ekleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Mesken Şube Müdürlüğü'nden alabilecekler.



Muhammen Bedel Listesi



Toplam 25 konut satışı yapılacağını ilan eden İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin satış ilanında muhammen bedel listesini de yayımladı.



İzmir Büyükşehir Belediyesi 203 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 25 Daire Satıyor



İzmir Büyükşehir Belediyesi 203 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 25 Daire Satıyor



Emlak365.com