İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi İçin İlk Adım Atıldı, İhale Tamamlandı!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızı ile devam ederken çalışmalar kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi büyük bir başarıya daha imza atarak yüzde 100 uzlaşı ve yerinde dönüşüm kapsamında Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 1.
İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi İçin İlk Adım Atıldı, İhale Tamamlandı!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızı ile devam ederken çalışmalar kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi büyük bir başarıya daha imza atarak yüzde 100 uzlaşı ve yerinde dönüşüm kapsamında Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 1. etap ihalesini tamamladı. Detaylar haberimizde...

Türkiye'de büyük bir deprem olma riski yüksek olan tehlikeli şehirler arasında yer alan İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Gecekondulaşmanın en fazla olduğu şehirlerimiz arasında yer alan İzmir'de yapılan çalışmalar ile şehir hem daha modern bir yüze kavuşturulacak hem de depreme hazır hale getirilecek.



İZMİR EGE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ 1. ETAP İHALESİ TAMAMLANDI!



İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir özveri ile yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin en sorunlu yerleşim bölgeleri arasında yer alan Ege Mahallesi için kentsel dönüşümde 1. etap ihalesi tamamlandı. İhaleye İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON A.Ş., Akfen İnşaat Turizm ve Tic. A. Ş. ve Canyapı İnşaat Turizm Madencilik Gıda San. ve Tic. A.Ş. ile Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. firmaları tarafından teklif verildi.



İhaleye verilen teklifler İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe başkanlığında toplanan encümen huzurunda açılarak değerlendirildi. Yapılan encümen toplantısı ile kat karşılığı arsa ihalesi işini kazanan firma en cazip teklifi veren Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. şirketi oldu.



Yüzde yüz uzlaşı sağlanan 1. etap ihalesi yapılırken belediye diğer etapların da ihalelerini yapmak için görüşmeleri sürdürüyor.



Emlak365.com