İzmir Konak Belediyesinden Güneşli Mahallesinde Kamu Konutu Satış İlanı

İzmir Konak Belediye Başkanlığı yayımladığı bir satış ilanı ile mülkiyeti kendisine ait bazı kamu konutlarının satışının yapılacağını duyurdu.
İzmir Konak Belediyesinden Güneşli Mahallesinde Kamu Konutu Satış İlanı

İzmir Konak Belediye Başkanlığı yayımladığı bir satış ilanı ile mülkiyeti kendisine ait bazı kamu konutlarının satışının yapılacağını duyurdu. Ekim ayı içerisinde yapılacak olan konut satışlarına başvuruda bulunacak vatandaşlar başvurularını satış şartnamesi kapsamında belediyeye yapacaklar.

Kamu konutlarının satışları için yeni duyurular yayımlanmaya devam ediyor.



Belediye başkanlıkları tarafından yayımlanan ilanlarda son dönemlerden çok sayıda arsa ve arazi için satış duyurusu yayımlanırken bunların dışında konut satışı yapan belediyelerde bulunuyor. Bu ilanların sonuncusu ise İzmir Konak Belediye Başkanlığı'ndan geldi.



İZMİR KONAK BELEDİYESİNDEN KONUT SATIŞI



Resmi İlan Portalı üzerinden yayımlanan satış duyurusunda, Konak Belediye Başkanlığı toplam 18 adet konut satışı yapacağını bildirdi. İzmir'in Konak İlçesi Güneşli Mahallesinde yer alan konutlar şuan kullanılmıyor ve boş durumda bulunuyor.



İhale Tarihi ve Başvuru Açıklaması



Belediye tarafından ilan edilen satış duyurusunda yer alan başvuru açıklamasında şu bilgiler verildi.



" Nitelikleri belirtilen mülkiyeti belediyemize ait taşınmazlar 2886 sayılı yasanın 45. madde hükümleri gereğince açık arttırma sureti ile satılacaktır. İhalesi 15.10.2020 Perşembe günü saat 10:00 da 9 Eylül Meydanı 1. hizmet binası 5. kat Basmane adresinde Belediyemiz Encümen toplantı salonunda yapılacaktır."



BAŞVURU İŞLEMLERİ NEREYE YAPILACAK?



İzmir Konak Güneşli Mahallesinde yer alan konutların satışları için düzenlenecek ihaleye başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını şartname esaslarına göre yapacaklar. Konut satış şartnamesi ise belediye bünyesinden temin edilecek. Ayrıca posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.



Tahmini Fiyat Listesi



Konut satışlarına dair yayımlanan duyuruda yer alan tahmini satış fiyatlarının bir kısmı şu şekilde;



İzmir Konak Belediyesinden Güneşli Mahallesinde Kamu Konutu Satış İlanı



Emlak365.com