Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi Zemin Kattaki Cafe-Restaurant'ı Kiraya Veriyor

Kadıköy Belediyesi yayımladığı bir duyuru ile kendisine ait olan işyeri kiralaması için ihale düzenleyeceğini duyurdu.
Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi Zemin Kattaki Cafe-Restaurant'ı Kiraya Veriyor

Kadıköy Belediyesi yayımladığı bir duyuru ile kendisine ait olan işyeri kiralaması için ihale düzenleyeceğini duyurdu. Belediye başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, Söz konusu kiralama işlemleri için bir duyuru yayımlayan ihale duyurusunun detayları haberimizde.

Kamu kurumları tarafından yayımlanan gayrimenkul satışları ile kiralama işlemlerine dair yeni bir duyuru yayımlandı.



Kadıköy Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda, Caddebostan Kültür Merkezi zemin kattaki Cafe-Restaurantın kiralanacağını duyurdu. İhale işlemlerinin ne zaman ve nasıl yapılacağına ilişkin olarak belediye başkanlığı şu bilgileri verdi.



KADIKÖY BELEDİYESİNDEN İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ



Resmi İlan Portalı üzerinden yayımlanan ihale duyurusunda; Caddebostan Kültür Merkezi zemin kattaki Cafe-Restaurant için işlemlerin 22 Eylül tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı. Vatandaşlar ihale tarihine kadar başvuru yapabilecekler.



İhale işlemlerine dair yapılan açıklamada, "Caddebostan Kültür Merkezi Zemin Kattaki Cafe-Restaurant 2886 sayılı yasanın 45. maddesine göre açık teklif usulüyle 5 yıllığına 22.09.2020 Salı günü saat 14.00’ da ihale yoluyla kiraya verilecektir." bilgisi verildi.



Muhammen Bedel Tablosu



Kadıköy Belediyesi söz konusu Caddebostan Kültür Merkezi zemin kattaki Cafe-Restaurant kiralanması için muhammen bedel tutarlarını da açıkladı.



Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi Zemin Kattaki Cafe-Restaurant'ı Kiraya Veriyor



İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ



Kadıköy Belediyesi ihale işlemleri için başvuru yapacak olan vatandaşların yapacakları işlemleri açıkladı. "İhaleye katılacakların son başvuru tarihi ihale günü olan 22.09.2020 tarihinden bir gün öncesi 21.09.2020 günü mesai sonuna kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden temin edecekleri ihale dosyasını ihale saatine kadar Belediye Encümeni’ne vermek zorundadır."



Emlak365.com