Kamu Kurumlarından İhaleyle Satılık Tarla, Tarım Arazisi, Bağ, Bahçe Duyuruları! 10 Şehir için İl İl Liste

Konya, Amasya, Denizli, Afyonkarahisar, Muğla, Ağrı, Adana, Bolu, Manisa ve Sakarya'da yer alan kamu kurumları kendilerine ait olan tarım arazilerinin satışları için duyurular yayımladılar.
Kamu Kurumlarından İhaleyle Satılık Tarla, Tarım Arazisi, Bağ, Bahçe Duyuruları! 10 Şehir için İl İl Liste

Konya, Amasya, Denizli, Afyonkarahisar, Muğla, Ağrı, Adana, Bolu, Manisa ve Sakarya'da yer alan kamu kurumları kendilerine ait olan tarım arazilerinin satışları için duyurular yayımladılar. Satılık tarım arazilerinin cinsleri ve satış detayları Emlak365.com adresinde

Kamu kurumlarının kendilerine ait olan ve ihale ile satışa çıkardığı gayrimenkuller arasında tarım arazileri de bulunuyor.



10 farklı şehirde toplam 13 ilan güncel satış listesinde yer alıyor. Tarım arazisi almak isteyenler için yayımlanan güncel ilanları hem şehir şehir hemde kurum kurum derledik. İşte söz konusu tarım arazisi ihalelerine dair detaylar.



KAMU KURUMLARINDAN TARIM ARAZİSİ İHALELERİ



Resmi İlan Portalı üzerinde yer alan duyurulara göre Ocak ayının son birkaç günü ile Şubat ayının ilk döneminde gerçekleştirilecek ihaleler 10 şehirde olacak. Bazı şehirlerde birden fazla ilan bulunurken 3 şehirde ikişer duyuru bulunuyor.



Tarım Arazisi Yapılacak 10 Şehir



Konya, Amasya, Denizli, Afyonkarahisar, Muğla, Ağrı, Adana, Bolu, Manisa ve Sakarya. Bu şehirler arasında yer alan Denizli, Muğla ve Manisa için 2 iki adet ilan bulunuyor. İlanı yayımlayan kurumlar ve satışı yapılacak gayrimenkullere dair liste şu şekilde;











TARIM ARAZİSİ İHALELERİNE BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



Yukarıda listede yer alan tüm duyurulara başvurular şahsen yada posta yoluyla yapılabilecek. Ancak posta yoluyla yapılacak başvurular için bile ihale şartnamesinin alınması gerekiyor.



İhale şartnamemelerinde satışı yapılacak olan taşınmaza dair detaylar, ihale sürecine ilişkin koşullar ve diğer bilgiler yer alıyor. İstekliler bu şartnamede yer alan koşulları sağlamaları durumunda başvurular için öncelikle geçici teminat bedelini yatıracaklar. Geçici teminat bedeli satışı yapılacak gayrimenkul için kurum tarafından belirlenir.



Talep edilen bu bedelin ödenmesinin ardından diğer başvuru evrakları ile birlikte satışı yapan kuruma teslim edilecek. Daha sonra ihale sürecine dahil olunacak. İhalede en yüksek teklifi veren araziyi almaya hak kazanacak.



Emlak365.com