Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 106 Bin TL Bedelle 7 Bin 75 Metrekare Arsa Satışı

Karayolları Genel Müdürlüğü Sivas'ta bulunan bir gayrimenkul satışı için ilan yayımladı.
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 106 Bin TL Bedelle 7 Bin 75 Metrekare Arsa Satışı

Karayolları Genel Müdürlüğü Sivas'ta bulunan bir gayrimenkul satışı için ilan yayımladı. 7 bin metrekareden daha büyük bir gayrimenkul için 106 bin TL tahmini bedel belirleyen KGM, satışın ihale ile olacağını duyurdu.

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM kendisine ait olan ve Sivas İli Gölova İlçesi Boğazköy Köyü sınırları içinde yer alan taşınmazın satışı için ihale düzenleyeceğini açıkladı. Söz konusu satışlar için tahmini bedel değerlerini açıklayan kurum bunun yanında ihale başvurusunda bulunacak olanların başvurularını ne zaman ve nasıl yapacaklarını açıkladı.

GAYRİMENKUL İÇİN TAHMİNİ BEDEL 106 BİN TL OLARAK AÇIKLANDI

Resmi İlan Portalı üzerinden duyurulan arsa satış ilanında gayrimenkul hakkında şu bilgiler verildi. Söz konusu gayrimenkulün Sivas İli Gölova İlçesi Boğazköy Köyünde bulunduğunu 135 Ada 77 Parsel (7.075,59 m ²) numaralı taşınmaz olduğunu duyurdu. Gayrimenkul satışlarının 30 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek ihale kapsamında satılacağını açıklayan Kara Yolları Genel Müdürlüğü, satışlara dair şu tabloyu yayımladı.

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

Yayımlanan gayrimenkul satış ilanı için başvuruda bulunmak isteyen istekliler başvurularını 30 Aralık tarihine kadar yapacaklar. Başvurulara ilişkin ihale dökümünanı şartnamesi idarenin adresinde görülebilir ve 500,00 TL (Türk Lirası) karşılığı İhaleler Başmühendisliği adresinden satın alınabilir. Başvuru işlemleri ihale dosyasında yer alan evrakların teslimi ile yapılacak.