Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 129 Milyon Liralık Arsa Satış İlanı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Hatay'ın Payas İlçesinde yer alan ve kendisine ait olan 4 arsanın satışı için ihale duyurusu yayımladı.
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 129 Milyon Liralık Arsa Satış İlanı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Hatay'ın Payas İlçesinde yer alan ve kendisine ait olan 4 arsanın satışı için ihale duyurusu yayımladı. Kurum tarafından yayımlanan duyuruda, satışı yapılacak olan arsaların yüz ölçümleri 61 bin metrekare, 13 bin metrekare, 7 bin metrekare ve 4 bin metrekare olacak açıklandı. 4 arsa için belirlenen tahmini bedel ise yaklaşık 129 milyon TL.

Karayolları 5.(Mersin)Bölge Müdürlüğü arsa satış ihale ilanıına dair yayımladığı duyurusunda, arsaların tamamının yüz ölçümlerinin 85 bin 984 metrekare olduğunu duyurdu. Arsalar Hatay'ın Payas İlçesi Yakacık Mahallesinde bulunuyor.



KGM'DEN 129 MİLYON TL'LİK ARSA SATIŞI



Karayolları 5.(Mersin)Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan arsa satışları ihale usulü ile olacak. Satışı yapılacak dört satının cinsi Toprakkale İskenderun Oto. olarak açıklanırken bir arsanın cinsi ise arsa olak ilan eidldi. Satış çıkarılan arsalar için yayımlanan muhammen bedel listesi şu şekilde;



Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 129 Milyon Liralık Arsa Satış İlanı



İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ



KGM tarafından satışa çıkarılan arsalar için başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını şahsen yada posta yapacaklar. Kurum ihaleye katılmak isteyen gerçek kişilerin; Kanuni ikamet göstermesi, Nüfus cüzdan fotokopisi, Noter tasdikli imza beyannamesi, Türkiye’de tebligat için adres göstermesi (varsa telefon ve fax numarası, elektronik posta adresi) şartları ile ihaleye başvuru yapabileceklerini bildirdi.



İhale İşlemlerinde Başvuru Aşamaları



İhaleye istekli olanlar öncelikle kurum tarafından yayımlanan arsa satış ihale şartnamesini alacaklar. Bu belge kurumdan doğrudan alınacak. İhale şartnamesinde yer alan esaslar ve geçici teminat bedellerinin ödenmesi durumunda başvurular yapılacak.



İhale şartnamesinin nasıl alınacağına ilişkin ise Karayolları 5.(Mersin) Bölge Müdürlüğü "Satışı yapılacak taşınmaz mal ile ilgili satış şartnamesi Karayolları 5.Bölge Müdürlüğü İhaleler Başmühendisliğinden ücretsiz olarak görülebilir ve şartname bedeli olan 1.000,00 TL.’nin (bintürklirası) Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Muhasebe Müdürlüğüne yatırılması suretiyle alınabilir. İhaleye katılacak olanların şartname almaları zorunludur." açıklamasında bulundu.



Emlak365.com