Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Trabzon - Aşkale Yolu Zigana İkmal İnşaatı İhalesini Cengiz İnşaat Kazandı

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Trabzon – Aşkale Yolu Zigana İkmal İnşaatı ihalesi sonuçlandı.
Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Trabzon - Aşkale Yolu Zigana İkmal İnşaatı İhalesini Cengiz İnşaat Kazandı

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Trabzon – Aşkale Yolu Zigana İkmal İnşaatı ihalesi sonuçlandı. Karayolları tarafından yapılan ve bu yılın en büyük ihalelerinden birisi olan yol çalışması işi Cengiz İnşaat tarafından 953 Milyon 203 Bin TL'lik bedelle üstlenildi.

Türkiye'de yol yapım çalışmalarına hız kesilmeden devam edilirken yeni yol projeleri için de ihaleler yapılıp sonuçlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Trabzon – Aşkale Yolu Zigana İkmal İnşaatı ihalesini Cengiz İnşaat kazandı.



TRABZON - AŞKALE YOLU ZİGANA İKMAL İNŞAATI İHALESİ SONUÇLANDI



Kamu İhale Bülteni'nde bulunan bilgilere göre 14 Temmuz 2020 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Trabzon – Aşkale Yolu Zigana Tüneli Bağlantı Yolları İkmal İnşaatı için ihale tertip edildi. Bu ihaleyi Cengiz İnşaat 953 Milyon 203 Bin TL'lik bedel karşılığında kazandı. Yeni yol yapım işi ile alakalı olarak Cengiz İnşaat ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında 27 Ağustos 2020 tarihinde sözleşme imzalandı.



Daha önce Yeni Zigana Tüneli ile alakalı olarak açılan ihaleyi de Cengiz İnşaat kazanmış ve bu tünelin yapımının çalışmaları halen devam ediyor. Bu ihaleyle beraber Cengiz İnşaat bağlantı yollarının da ihalesini kazanan taraf oldu. Ekibiyle beraber bölgede bulunan şirket bağlantı yollarının da inşaatını üstlenecek. Tünel yapım çalışmaları ise devam ediyor.



Karayolları Genel Müdürlüğü'nün 2020 yılındaki en büyük ihalelerinden birisi olan Trabzon – Aşkale Yolu Zigana İkmal İnşaatı ihalesini Cengiz İnşaat'ın kazanması dikkatlerden kaçmadı.



Emlak365.com