Kayseri Kocasinan Belediyesi Konut İmarlı 11 Adet Arsayı İhaleyle Satıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde bulunan 11 adet konut imarlı arsayı ihale ile satacak.
Kayseri Kocasinan Belediyesi Konut İmarlı 11 Adet Arsayı İhaleyle Satıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde bulunan 11 adet konut imarlı arsayı ihale ile satacak. 15 Eylül 2020 Salı günü gerçekleştirilecek olan ihaleyi kazanan vatandaşlar ödemeyi 15 taksitle gerçekleştirebilecekler.

Türkiye'de yeni konut yapımı ve yeni projelerin başlanması için konut imarlı arsalara olan ilgi son dönemlerde oldukça arttı. Bu nedenle özellikle belediyelerin konut imarlı arsalar için satış ihaleleri ilgiyle takip ediliyor. Bu kapsamda Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından 15 Eylül 2020 tarihinde bir ihale gerçekleştirilecek. Bu ihaleyle 11 adet konut imarlı arsa 15 ay taksit seçeneği ile satılacak.



İHALEDEN ELDE EDİLEN GELİRLER KOCASİNAN İÇİN HARCANACAK



Gerçekleştirilecek olan ihale hakkkında bir açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurmak istiyoruz. Bu planlama ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kocasinan'ı Kayseri'nin yeni yüzü yapacağız. Bizim bu arsa ihalelerinden elde ettiğimiz gelirler Kocasinan'da yaşayan vatandaşlara hizmet olarak kullanılıyor. Bu nedenle yapacağımız ihalenin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



Kocasinan ilçesinde Pervane, Ertuğrulgazi, General Emir ve Ziyagökalp mahallelerinde ve Erkilet Bulvarı üzerinde birer adet konut imarlı arsa, Mithatpaşa Mahallesi'nde 4 adet konut imarlı arsa ve Erkilet Mahallesi'nde 2 adet konut imarlı arsa ihaleyle satılacak.



Konut imarlı arsalar için gerçekleştirilecek ihalenin şartları Kocasinan Belediyesi tarafından açıklandı. Detaylı bilgiler ise yine Kocasinan Belediyesi ile irtibata geçen vatandaşlara verilmektedir.



Emlak365.com