Keçiören Belediyesi, 2021 Yılında Açılacak Olan Cumhuriyet Kulesi İle Rekor Kira Geliri Elde Edecek!

Uzun süre yıkılıp yıkılmayacağı konusunda tartışmaların sürdüğü Cumhuriyet Kulesi için Turgut Altınok'un yeniden başkan seçilmesi ile çalışmalar kaldığı yerden devam ettirilmişti.
Keçiören Belediyesi, 2021 Yılında Açılacak Olan Cumhuriyet Kulesi İle Rekor Kira Geliri Elde Edecek!

Uzun süre yıkılıp yıkılmayacağı konusunda tartışmaların sürdüğü Cumhuriyet Kulesi için Turgut Altınok'un yeniden başkan seçilmesi ile çalışmalar kaldığı yerden devam ettirilmişti. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Keçiören Cumhuriyet Kulesi ne zaman açılacak sorusuna yanıt verirken aynı zamanda hedeflenen rekor kira geliri beklentisi rakamını da paylaştı. Detaylar haberimizde...

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Cumhuriyet Kulesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



KEÇİÖREN CUMHURİYET KULESİ NE ZAMAN AÇILACAK, PROJE NE ZAMAN BİTECEK?



Konu hakkında açıklama yapan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Büyük sabırsızlıkla beklenen Cumhuriyet Kulesi eşsiz bir eser ve kule içerisinde birçok farklı mekan yer alacak. Büyük bir kararlılık ortaya koyarak eserimizi tamamlayacağımızı her fırsatta dile getirdik.



Kulemizin ihalesi tamamlandı ve yapım aşaması tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Kulesi sadece bir ticaret merkezi değil, aynı zamanda Türk kültürünü yaşatacak olan bir eserdir. Kule tamamlandığında, aylık 2 milyon TL kira geliri hedefliyoruz" diyerek kulenin 2021 yılında açılışının yapılacağını müjdeledi.



KEÇİÖREN CUMHURİYET KULESİ YÜKSEKLİĞİ ARTTI!



Başkan Altınok yapmış olduğu açıklaması ile kulenin toplam yüksekliğinin 30 metre daha arttırılacağını belirterek kule bittiğinde tepesinde cam fanus içerisinde restoran, seyir terası, nikah salonu, hediyelik eşya satış bölümü, spor merkezi, kafetarya ve sergi salonu gibi alanların bulunacağını dile getirdi.



Emlak365.com