Kira Düzenlemesi ve Fatura Desteği Müjdesi Geliyor! CİMER Açıkladı: Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan konuşma ile kira düzenlemesi için Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yapılacağı ilan edilmişti.
Kira Düzenlemesi ve Fatura Desteği Müjdesi Geliyor! CİMER Açıkladı: Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan konuşma ile kira düzenlemesi için Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yapılacağı ilan edilmişti. Peki, kabine toplantısı ne zaman, bugün kaçta, Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması saat kaçta?

Kabine toplantısı için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni kapsamında yapılan konuşmada milyonlarca kiracı için yeni bir kira düzenlemesi müjdesi verilmişti.

PANDEMİ NEDENİ İLE ESNAFA KİRA DESTEĞİ YA DA UCUZ KREDİ VERİLECEK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü yapılan konuşmada "Kiralarda düzenlemelere gidiyoruz onları da kısa zamanda büyük ihtimalle Kabine Toplantımızın ardından açıklayacağız.

Çıkış yolunun yatırım, üretim, ihracat, istihdam olduğu inancıyla ülkemizi yeniden cazibe merkezi yapacak reformların hazırlıkları içindeyiz. Ekonomik alanda ülkemizi ilk 10'a sokmayı hedefliyoruz" diyerek yeni kararı kabine toplantısı sonrasında açıklayacaklarını duyurmuştu. Yapılan açıklama ile gözler kabine toplantısına çevrildi.

CİMER AÇIKLADI: KABİNE TOPLANTISI BUGÜN MÜ, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açıklanacak olan kabine toplantısı saati büyük bir merakla bekleniyordu. Konu hakkında beklenen açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi CİMER üzerinden açıklanan günlük program ile kabine toplantısı saati de belli oldu.

Kabine toplantısı bugün yani 14 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 15:00 itibari ile gerçekleştirilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ULUSA SESLENİŞ KONUŞMASI NE ZAMAN, BUGÜN SAAT KAÇTA, KABİNE TOPLANTISI KARARLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kabine toplantısı saat 15:00 itibari ile başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından alınan kabine toplantısı kararları ulusa sesleniş konuşması ile akşam saatlerinde açıklanacak. Konuşmanın en geç saat 20:00 itibari ile başlaması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER?

Kabine toplantısında bugün beklenen en önemli açıklama kira desteği ve fatura yardımı olarak öne çıkıyor.

Koranavirüs vaka sayısı nedeni ile yeni yasak ve kısıtlama kararı gelip gelmeyeceği,

İller arası seyahat yasağı,

65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı için alınacak yeni kararlar,

Yılbaşı için 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararı,

Pandemi nedeni ile vatandaşlara verilecek yeni ucuz kredi destekleri olarak öne çıkıyor.

Tüm bu konular hakkında yapılacak olan açıklamalar milyonlarca kişi tarafından beklenirken kabine toplantısı saat 15:00 itibari ile başlayacak ve toplantı sona erer ermez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınacak kararlar ilan edilecek.

Emlak365.com