Kocaeli İzmit Belediyesi 115 Adet Konutu 250.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Kocaeli İzmit Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 115 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı.
Kocaeli İzmit Belediyesi 115 Adet Konutu 250.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Kocaeli İzmit Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 115 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı. Konutların satışı için 9 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelerin mülkiyetinde bulunan taşınmazların satışı sürüyor. Kocaeli İzmit Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resm ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 115 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı.



İHALE TARİHİ BELLİ OLDU



Satışa çıkarılan konutlar için İzmit Belediyesi Hizmet Binası'nda 9 Eylül 2020 tarihinde saat 09:00'da ihale gerçekleştirilecek. Bu ihalede açık teklif usulünün uygulanacağı konusunda kamuoyuna duyuru yapıldı.



KONUTLAR İÇİN BELİRLENEN MUHAMMEN BEDELLER 250.000 TL'DEN BAŞLIYOR!



İzmit Belediyesi satışa çıkarılan 115 konut ile alakalı olarak muhammen bedelleri belirledi. İhale duyurusunda yer alan bilgilere göre çeşitli büyüklüklerde olan konutlar 250.000 TL ile 905.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarıldı.



AÇIK ARTTIRMA YAPILACAK



İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler tekliflerini açık şekilde verebilecekler. Açık Arttırma sonucunda muhammen bedelin üzerinde olmak şartıyla en yüksek bedeli teklif eden kişiler konutların yeni sahipleri olacaklar.



ÖNCE ÖDEME SONRA TAPU TESCİL



İhale sonucunda konutları satın almaya hak kazanan kişiler ihale bedelinden geçici teminat bedelini çıkararak ödemelerini gerçekleştirdikten sonra konutları satın alacaklar. Tapu tescil işlemleri ödemenin ardından yapılacak.



Emlak365.com