Kocaeli Körfez Belediyesi 10 Adet İş Yerini 177.000 TL'den Başlayan Tahmini Fiyatla Satışa Çıkardı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 10 adet iş yeri satışa çıkarıldı.
Kocaeli Körfez Belediyesi 10 Adet İş Yerini 177.000 TL'den Başlayan Tahmini Fiyatla Satışa Çıkardı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 10 adet iş yeri satışa çıkarıldı. Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan ihaleyle satılacak olan iş yerleri ile alakalı olarak detaylı bilgiler kamuoyuna açıklandı.

Türkiye'de mülkiyetleri belediyelere ait olan taşınmazların satış işlemleri devam ediyor. Her belediyenin özel olarak açıkladığı ihale ilanları ile taşınmazlaraın yeni sahipleri aranıyor. Bu şekilde belediye bütçesine katkı sunulurken satılan taşınmazlar da ekonomiye kazandırılıyor.



10 ADET İŞ YERİ SATIŞA ÇIKARILDI!



Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 10 adet iş yeri ihale ile satışa sunuldu. Açık Teklif Usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale 19 Ağustos'ta Kocaeli Körfez Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonu'nda yapılacak.



TAHMİNİ SATIŞ FİYATLARI 177.000 TL'DEN BAŞLIYOR



İhaleyle satılacak olan iş yerleri ile alakalı olarak Körfez Belediyesi'nden detaylı bilgiler de paylaşıldı. Buna göre satışa çıkarılan iş yerlerinin tamamı ilçenin İlimtepe Mahallesi'nde bulunuyor. Ayrıca iş yerleri için belirlenen tahmini satış bedelleri de açıklandı. Buna göre 10 adet işyeri 177.000 TL ile 544.000 TL arasında değişen tahmini satış bedelleriyle ihaleye çıkarıldı.



EN YÜKSEK TEKLİFİ VERMEK İÇİN YARIŞILACAK



Gerçekleştirilecek olan ihale sonucunda tahmini satış bedelinin üzerinde olmak kaydıyla en yüksek teklifi veren gerçek veya tüzel kişiler iş yerlerini satın almaya hak kazanacaklar. İhaleyi kazanan kişilerin maddi yükümlülüklerini yerine getirmelerinin ardından iş yerleri bu kişilerin adına tescillenecek.



Emlak365.com