Konya Beyşehir Belediyesi Mülkiyetinde Bulunan 8 Adet Arsa İhaleyle Satılıyor!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ile ana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 8 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.
Konya Beyşehir Belediyesi Mülkiyetinde Bulunan 8 Adet Arsa İhaleyle Satılıyor!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ile ana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 8 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Arsaların satış işlemi 1 Eylül 2020 tarihinde yapılacak ve açık teklif usulünün uygulanacağı ihale ile gerçekleştirilecek.

Türkiye'de belediyelerin taşınmazlarını ekonomiye kazandırmalarına yönelik icraatlar hız kesmeden devam ediyor. Konya Beyşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre ilçe bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 8 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.



AÇIK TEKLİF USULÜ UYGULANACAK!



Beyşehir Belediyesi'nin taşınmazı olan 8 adet arsa için 1 Eylül 2020 tarihinde Beyşehir Belediyesi encümen toplantı salonunda saat 11:00'da açık teklif usulü ile ihale yapılacak. Bu ihalenin neticesinde arsaların yeni sahipleri belirlenecek.



ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ AÇIKLANDI!



Beyşehir Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre satışa çıkarılan arsalar ile alakalı olarak muhammen bedeller belirlendi. Buna göre 8 adet arsa 176.000 TL ile 652.000 TL arasında değişen muhammen bedellerle ihaleye çıkacak.



GEÇİCİ TEMİNAT BEDELLERİ İLE ALAKALI BİLGİLENDİRME!



İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler Beyşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerine ihale saatinden önce satın alınmak istenen arsanın muhammen bedelinin yüzde 3'ünü geçici teminat bedeli olarak ödemeleri gerekiyor.



İHALE ŞARTNAMESİ NEREDEN VE NASIL ALINACAK?



Edinilen bilgilere göre ihale şeffaflık adına belediye encümeninin huzurunda yapılacak. İhaleye katılmak isteyen kişiler ihale şartnamesini Beyşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden 200 TL karşılığında temin edebilecekler.



Emlak365.com