Konya Büyükşehir Belediyesi 2 Arsayı Satışa Çıkardı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde yer alan iki arsayı satışa çıkardı. Arsa ihaleleri kapalı zarf usulü ile yapılacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi 2 Arsayı Satışa Çıkardı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya'da 2 arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Karatay ve Selçuklu ilçelerinde bulunan iki arsa için satış bedeli toplam 50 milyon 25 bin TL olarak belirlendi.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2 ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan satış ilanında Karatay ve Selçuklu ilçelerinde bulunan iki arsanın satışa çıkarılacağı duyuruldu. Bu arsalardan Karatay Belediyesi Tatlıcak Mahallesi'nde yer alan 5 bin 788 metrekare büyüklüğündeki arsa, sanayi tesis alanı içerisinde yer alıyor.

Karatay'daki arsa için 5,5 milyon TL'lik muhammen bedel talep ediliyor. Arsanın ihalesi 8 Şubat 2022 saat 15:40'ta kapalı teklif usulü ile yapılacak.

Selçuklu ilçesinde yer alan arsa ise Yazır Mahallesi'nde bulunuyor. Alanı 12.721 metrekare olan arsanın 5 kat ayrık mesken sahasında bulunduğu ifade edilirken, muhammen satış bedeli ise 44 milyon 525 bin TL olarak belirlendi. Yine bu arsanın ihalesi de 8 Şubat 2022 saat 15:50'de yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 2 Arsayı Satışa Çıkardı!

Karatay Tatlıcak'ta bulunan arsa için 165 bin lira geçici teminat talep edilirken ödeme şekli 1 taksit peşin, kalanı 23 taksitle ödenecek şekilde belirlendi.

Selçuklu Yazır'daki arsa için ise 1 milyon 335 bin 750 lira geçici teminat talep edilirken ödeme şekli 1 taksit peşin, kalanı 35 taksitle olarak yapılacak.