Konya Büyükşehir Belediyesi Satılık Gayrimenkuller İçin İhale Duyurusu Yayımladı

Pandemi nedeni ile büyük gelir kaybı yaşayan belediyeler taşınmaz satışları için ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Bunlardan biri de Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlandı. Arsa satış ihalesi ilanı ile 4 gayrimenkul için ihaleye çıkıldı. İhale ilanı detayları haberimizde...
Konya Büyükşehir Belediyesi Satılık Gayrimenkuller İçin İhale Duyurusu Yayımladı

Türkiye'de de tüm dünyada olduğu gibi son derece zorlu geçen pandemi süreci belediyelerin gelir kaynaklarına büyük darbe vurdu. Koronavirüs süresinde gelir kaynaklarının büyük bölümünü kaybeden, gider kalemleri artan belediyeler süreci yönetebilmek adına taşınmaz satışlarına hız verdi.

Gayrimenkul satışları ile ayakta kalmaya devam eden ve zorunlu harcamalar için kaynak arayan belediyelerden biri de Konya Büyükşehir Belediyesi oldu. Konya Belediyesi satılık gayrimenkuller ilanları ile 4 arsa için ihale yöntemi ile satışa çıkılacağını duyurdu.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARSA SATIŞI İHALESİ İÇİN İLAN YAYIMLANDI!

Mülkiyeti Konya Büyükşehir Belediyesine ait olan 4 adet arsa için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi ve İhale Şartnamesi dâhilinde kapalı teklif (artırma) ihale usulü ile satışa çıkılacağı ilan edildi.

Satış için ihale 13 Nisan 2021 tarihinde ü Belediye Encümeni tarafından Horozluhan Mh. Yeni İstanbul Cd. (Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Binası) No: 72/64 Selçuklu/KONYA adresindeki Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda saat 15:00 itibari ile başlayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Satılık Gayrimenkuller İçin İhale Duyurusu Yayımladı

İhaleye katılmak isteyen kişilerin hazırlamış oldukları ihale evraklarını içeren tekliflerini en geç ihale günü saat 12.30’a kadar Ferhuniye Mh. Sultan Mesut Sk. No: 11/B Selçuklu/KONYA adresinde bulunan Belediyemiz Hukuk Müşavirliği Kararlar Şube Müdürlüğüne vermeleri gerekecek. Postada yaşanan gecikmeler de dahil olmak üzere bu tarihe kadar teslim edilmeyen teklifler geçersiz sayılacak.

Satışa sunulan 4 arsadan muhammen bedeli en düşük olan 5 milyon 35 bin lira olarak belirlenirken en yüksek arsa satış fiyatı ise 5 milyon 960 bin lira olarak belirlendi.