Konya Selçuklu Belediyesi 10 Adet İmarlı Arsayı 170.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla İhaleyle Satışa Çıkardı!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı'nın bugün yayımlanan resmi ilanına göre ilçede belediye mülkiyetinde bulunan 10 adet imarlı arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.
Konya Selçuklu Belediyesi 10 Adet İmarlı Arsayı 170.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla İhaleyle Satışa Çıkardı!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı'nın bugün yayımlanan resmi ilanına göre ilçede belediye mülkiyetinde bulunan 10 adet imarlı arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. 6 Ağustos tarihinde yapılacak olan ihalede açık artırma usulü uygulanacak.

Konya Selçuklu Belediyesi bugün resmi bir ilan yayımlayarak ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 10 adet imarlı arsanın satışa çıkarıldığını duyurdu. Satışa çıkarılan arsalar için 6 Ağustos 2020 tarihinde açık teklif usulüyle ihale gerçekleştirilecek.



SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI



Yapılacak olan ihale Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenecek. İhaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler 6 Ağustos 2020 günü saat 12:00'a kadar ihale ile ilgili evraklarını Selçuklu Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne teslim edebilecekler. Bu saatten sonra yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecek ve bu kişilerin ihaleye girmelerine izin verilmeyecek.



MUHAMMEN BEDELLER BELİRLENDİ



Selçuk Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede satışa çıkarılan 10 adet arsa için muhammen bedeller de açıklandı. Buna göre en düşük 170.000 TL, en yüksek ise 1.570.000 TL muhammen bedel belirlendi.



İHALEYİ KAZANANLARA KDV'DEN MUAFİYET



İhalaye katılan gerçek ve tüzel kişiler muhammen bedeller üzerinde teklif verecekler. En yüksek teklifi veren kişiler arsaların yeni sahipleri olacak. Satış işleminde ihaleyi kazananlar KDV'den de muaf tutulacaklar.



Emlak365.com