Kuşadası Belediyesi Konut Yapımına Uygun 36.976 Metrekarelik Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Türkiye'nin turistik ilçelerinden olan Aydın'ın Kuşadası'nda Kuşadası Belediyesi mülkiyetinde bulunan bir adet arsa satışa çıkarıldı.
Kuşadası Belediyesi Konut Yapımına Uygun 36.976 Metrekarelik Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Türkiye'nin turistik ilçelerinden olan Aydın'ın Kuşadası'nda Kuşadası Belediyesi mülkiyetinde bulunan bir adet arsa satışa çıkarıldı. İhaleyle satılacak olan arsa için ihale teklifleri açık teklif usulü ile alınacak.

Türkiye'nin sayılı turizm merkezlerinden olan Kuşadası'nda bir adet sara ihaleyle satışa çıkarıldı. Kuşadası Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçe bulunan ve belediye mülkiyetinde olan arsa için 24 Ağustos 2020 tarihinde Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu'nda ihale gerçekleştirilecek.



2 KATLI KONUT NİZAMI İMARLI ARSA



Yapılacak olan ihale ile satılacak arsanın 36.976 metrekare olduğu bildirilirken tarla statüsünde bulunduğu belirtildi. Satışa çıkarılan arsanın imar durumu olarak ise ayrık nizam 2 kat konut yapımına uygun olduğu bilgisi paylaşıldı.



22 MİLYON TL MUHAMMEN BEDEL!



Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan arsa için muhammen bedel de belirlendi. Buna göre 36.976 metrekarelik arsa için 22.850.000 TL değer biçildi. Ayrıca arsa ihalesi için 685.500 TL geçici teminat bedeli belirlendi. Bu bedeli ihale tarihinden önce Kuşadası Belediyesi'ne ödemeyenlerin ihaleye katılım hakkı olmayacak.



ÖDEME PEŞİN YAPILACAK



İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler belirlenen muhammen bedel üzerinden tekliflerini yapacaklar. En yüksek teklifi veren kişi ise arsayı satın almaya hak kazanacak. İhale sonucu arsayı satın alacak kişi arsa bedelini peşin olarak ödeyecek.



Emlak365.com