Kuşadası'nda Hazineye Ait 1063 ve 6000 m2 Arsalar Satılacak

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde hazineye ait 2 arsa satışa çıkarılacak. 1053 ve 6000 metrekare büyüklüğünde ki arsalar için belirlenen muhammen bedel ve ihale tarihi haberimizde.
Kuşadası'nda Hazineye Ait 1063 ve 6000 m2 Arsalar Satılacak

Kamuya ait arsaların satışlarına dair Kuşadası için duyuru geldi. Aydın'ın Kuşadası İlçesinde Güzelçamlı ve Çınar Mahallelerinde bulunan iki adet arsa ihale ile satılacak. Kuşadası Milli Emlak Müdürlüğü arsa satışları için bir duyuru yayımladı. ,

KAMUDAN SATILIK HAZİNE ARSALARI

Kuşadası Milli Emlak Müdürlüğü yayımladığı duyurusunda satışa çıkarılacak arsaların özelliklelerini açıkladı.

İlan edilen ilk duyuruda Kuşaadası Güzelçamlı bölgesinde arsa satışı olacağı duyuruldu. 762/2 ada parsel numaralı arsa için Kuşadası Milli Emlak Müdürlüğü 843.500 TL muhammen bedel belirledi. Bu arsanın imar durumunun ise 2 kat konut olarak duyuruldu.

Diğer arsa için yapılan açıklamada arazinin Çınar Mahallesinde bulunduğu duyuruldu. Fundalık olan arazinin imarsız olduğu bildirildi. Toplam 6.000 metrekare büyüklüğündeki arazi için 601.750 TL muhammen bedel belirlenmiş durumda.

Kuşadası'nda Hazineye Ait 1063 ve 6000 m2 Arsalar Satılacak

Satışa çıkarılan arsaların nasıl ve hangi usul ile satılacağına dair yayımlanan basın açıklamasında "Yukarıdaki tabloda yer alan taşınmaz malların satış ihaleleri karşılarında belirtilen tarih ve saatte, belirtilen tahmini bedeller üzerinden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre AÇIK TEKLİF USULÜ ile Maliye Hizmet Binası 3. Katta bulunan Kuşadası Milli Emlak Müdürlüğünde oluşturulacak komisyon huzurunda yapılacaktır." bilgileri paylaşıldı.

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

Satışa çıkarılan arsalar için başvuruda bulunmak isteyenler başvurularını ihale tarihi olan 24 Eylül tarihine kadar yapabilecekler.

Başvuru için tabloda belirlenen geçici teminat bedelinin ödenmesi başvuruların ilk aşaması. Daha sonra isteklilerin İkametgâh Belgesi (İdaremizden de temin edilebilir) ve Nüfus Cüzdanı Örneği (TC Kimlik Numarasını belirtir), evraklarını derleyerek başvurularını yapacaklar. Başvuru öncesinde ise vatandaşlar Kuşadası Milli Emlak Müdürlüğünden ihale şartnamesini ücretsiz görebilecekler.