Kuzey Marmara Otoyolu Açıldı, 220 Haneli Mahallede Emlakçı Patlaması Yaşandı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun hizmete girmeye başlaması ile beraber bölgedeki emlak piyasası da hareketlendi.
Kuzey Marmara Otoyolu Açıldı, 220 Haneli Mahallede Emlakçı Patlaması Yaşandı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun hizmete girmeye başlaması ile beraber bölgedeki emlak piyasası da hareketlendi. Otoyol projesine komşu konumda bulunan arazi ve tarla satışları rekor oranda artarken bölgede hizmet veren emlakçı sayısı da yükseldi.

Türkiye'nin en önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Kuzey Marmara Otoyolu projesinin açılmasının ardından bölgedeki tarla ve arazilerin fiyatlarında baş döndüren hızda yükseliş yaşandı. Arsa ve emlak yatırımı yapmak isteyen kişilerin yoğun ilgi gösterdikleri bölgede yer alan 220 haneye sahip olan Kocaeli'nin Körfez ilçesinin Sevindikli Mahallesi’nde 60'tan fazla emlakçının hizmet vermeye başlaması da bölgede yaşanan talep artışını gözler önüne serdi.



KOCAELİ KÖRFEZ İLÇESİ SEVİNDİKLİ MAHALLESİ YATIRIMCININ YENİ GÖZDESİ OLDU!



Kocaeli'nin Körfez ilçesine 18 kilometre uzaklıkta yer alan Sevindikli Mahallesi sahip olduğu lokasyon nedeni ile yatırımcıların yeni gözdesi oldu. İstanbul'a olan yakınlığı ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinin açılması ile beraber ulaşım imkanlarının da kolaylaştığı bölgede arsa ve tarlalara olan talepte yoğun artış yaşandı.



Toplamda 2 berber ve 2 bakkalın olduğu mahallede yaşanan talep artışı sonrası 60 emlakçı sayısına ulaşılması büyük şaşkınlık yaratırken bölgenin İstanbul'un arka bahçesi gibi görülmesinin de yaşanan talep artışında payının büyük olduğu belirtildi. Bölgede yaşayan vatandaşlarda emlak işlerinin artması nedeniyle pek çok kişinin emlakçılık yapmaya başladığını belirtirken mahallede nerede ise 10 metrede bir emlak ofisleri de yer alırken bazı kişiler ise barakalar koyarak emlakçılık yapıyor.



Emlak365.com