LC Waikiki'ye Yeni Fabrika İçin Aksaray'da 522 Bin Metrekarelik Sanayi Parseli Tahsisi Yapıldı!

Türkiye'nin önde gelen hazır giyim firmalarından LC Waikiki'nin Aksaray'da yapacağı fabrika yatırımı için arsa tahsisi yapıldı.
LC Waikiki'ye Yeni Fabrika İçin Aksaray'da 522 Bin Metrekarelik Sanayi Parseli Tahsisi Yapıldı!

Türkiye'nin önde gelen hazır giyim firmalarından LC Waikiki'nin Aksaray'da yapacağı fabrika yatırımı için arsa tahsisi yapıldı. LC Waikiki ile Aksaray Valiliği arasında imzalanan anlaşmaya göre yeni fabrikanın inşaatı 2021 yılının başında başlayacak.

Türkiye'nin en önemli hazır giyim firmalarından olan LC Waikiki ülke genelinde fabrika yatırımlarını sürdürüyor. Yeni fabrika yeri için Aksaray'ı seçen LC Waikiki'ye arsa tahsisi yapıldı. Aksaray Valiliği ile LC Waikiki arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.



SANAYİ PARSELİ TAHSİSİ YAPILDI



Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacak olan yeni fabrikanın temeli 2021 yılının başında atılacak. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, “Türkiye'nin en gelişmiş OSB'lerinden birisi Aksaray'da bulunuyor. 47 ülkede 1022 mağazası bulunan LC Waikiki de yeni yatırım için şehrimizi seçti. Bugün Aksaray OSB'de LC Waikiki'ye sanayi parseli tahsisi yaptık.” dedi.



LC Waikiki Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özçer de bir açıklama yaparak, “Aksaray'da çok büyük bir yatırım yapmak istiyoruz. Burada 5 Bin kişiye iş imkanı doğacaktır. Hep birlikte ülkemizi ekonomik ve sosyal olarak kalkındırmak istiyoruz.” dedi.



Öte yandan Aksaray'da LC Waikiki'ye yeni fabrika yapması için tahsis edilen arazinin 522 bin metrekare olduğu bildirildi.



Emlak365.com