Malatya Yeşilyurt Belediyesi İlçede Bulunan İki Adet Taşınmazı İhaleyle Satışa Çıkardı

Malatya Yeşilyurt Belediyesi belediye mülkiyetinde olan iki adet taşınmaz ihaleyle satışa çıkarıldı.
Malatya Yeşilyurt Belediyesi İlçede Bulunan İki Adet Taşınmazı İhaleyle Satışa Çıkardı

Malatya Yeşilyurt Belediyesi belediye mülkiyetinde olan iki adet taşınmaz ihaleyle satışa çıkarıldı. 6 Ağustos'ta gerçekleşecek olan ihalede Açık Teklif Usulü geçerli olacak.

Türkiye'de belediyelerin taşınmazları satarak ek bütçe elde etmelerine yönelik resmi ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Son yayınlanan ilanlardan birisi de Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden geldi.



AÇIK TEKLİF USULÜ İHALE



Yeşilyurt Belediyesi ilçede bulunan iki adet taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı. Açık Teklif Usulü ile 6 Ağustos'ta yapılacak olan ihale Yeşilyurt Belediyesi belediyeencümen salonunda yapılacak.



SATIŞA ÇIKARILAN TAŞINMAZLAR HAKKINDA DETAYLAR AÇIKLANDI



İhaleyle satılacak olan taşınmazlar ile alakalı olarak Yeşilyurt Belediyesi'nden açıklama geldi. Yakınca Mahallesi 156 Ada 36 Parselde bulunan 2.888 metrekarelik taşınmaz 1.733.322 TL'lik muhammen bedelle satışa sunuldu.



Satışa çıkarılan bir başka taşınmaz ise Hamidiye Mahallesi 222 Ada 29 Parselde bulunuyor. Bu taşınmazın da 543 metrekare olduğu bildirildi. Yeşilyurt Belediyesi'nin bu taşınmaz için belirlediği muhammen bedel ise 162.900 TL olarak duyuruldu.



Her iki ihale için de ihale dökümanları 250 TL'lik ücretle Yeşilyurt Belediyesi'nden temin edilebilecek.



Geçici teminat bedelini ihale tarihinden önce yatıran gerçek veya tüzel kişiler ihaleye katılabilecekler. İki ihaleye de katılacak olanlar ayrı ayrı ihale dosyası hazırlayacaklar.



İhalede muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi yapan kişiler taşınmazların yeni sahipleri olacaklar.



Emlak365.com