Manisa Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğü Taşınmaz Satış İlanı Yayımladı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan 3 arsa için Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü yeni taşınmaz satış ihalesi ilanı yayımladı.
Manisa Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğü Taşınmaz Satış İlanı Yayımladı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan 3 arsa için Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü yeni taşınmaz satış ihalesi ilanı yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında Manisa Şehzadeler Selimşahlar sınırları içerisinde yer alan arsalar açık teklif usulü ile satışa sunuldu.

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 13 Ekim 2020 tarihli Resmi Gazete ile yeni satış ilanları yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile 3 arsanın satılacağı duyuruldu.



Uncubozköy Mah. İzmir-Balıkesir Karayolu Üzeri Adliye Sarayı Yanı. No: 181- Yunusemre- Manisa adresinde bulunan Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda toplanacak komisyon huzurunda 26 Ekim 2020 tarihinde saat 10:00 itibari ile yapılacak olan ihaleler için şartnameler ücretsiz olarak görülebilecek.



İSTEYEN PEŞİN, İSTEYEN 2 YIL 8 EŞİT TAKSİT ÖDEME İMKANI İLE SATIN ALABİLECEK!



İhale yöntemi ile satışa sunulacak olan arsalar için en yüksek teklifi vererek arsayı satın almaya hak kazanan kişi ya da kurumlar ödemelerini peşin olarak yapabilecekleri gibi taksitle ödeme yapmak istemeleri halinde dörtte biri peşin, geri kalanı ise kanuni faiz işletilerek en fazla 24 aya yayılmak üzere 8 eşit taksitle ödeyebilecekler.



Manisa Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğü Taşınmaz Satış İlanı Yayımladı!



Açık teklif usulü ile yapılacak olan ihale kapsamında satışa sunulan arsaların büyüklükleri ve tahmini bedeli şu şekilde sıralandı;



Şehzadeler Selimşahlar 16 bin 60 m² Konut Alanı 6 milyon 625 bin 600 TL



Şehzadeler Selimşahlar 14 bin 949 m² Konut Alanı 6 milyon 129 bin 090 TL



Şehzadeler Selimşahlar 11 bin 206 m² Konut Alanı 5 milyon 042 bin 700 TL



Emlak365.com