Mardin Kızıltepe'de Akrabalar Arasında Arazi Anlaşmazlığı Savaşa Döndü: 7 Yaralı!

Mardin'de aynı aileden oldukları öğrenilen kişiler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya döndü.
Mardin Kızıltepe'de Akrabalar Arasında Arazi Anlaşmazlığı Savaşa Döndü: 7 Yaralı!

Mardin'de aynı aileden oldukları öğrenilen kişiler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya döndü. Güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen çatışmada 7 kişi yaralanırken yaralılardan bir kişinin durumunun ise ağır olduğu açıklandı.

Mardin'e bağlı olan Kızıltepe ilçesinde meydana gelen arazi anlaşmazlığı kavgası büyük bir silahlı çatışmaya döndü. Aynı aileye üye oldukları öğrenilen kişiler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan kavgada önce taşlar ve sopalar ardından ise pompalı tüfek kullanıldı.



Arazi anlaşmazlığı nedeni ile aralarında husumet bulunan üvey kardeşler dün Kızıltepe ilçe merkezinde bir kere daha karşı karşıya geldiler. Olaylarda 69 üvey kardeş yaralanırken baba M.K. ise ağır yaralandı. Yaşanan kavganın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edilirken güvenlik güçlerinin olayı kontrol altına almasının ardından sağlık görevlileri yaralılara müdahale etti.



BABA AĞIR YARALANDI, 6 ÜVEY KARDEŞ HASTANEYE KALDIRILDI!



Öğle saatlerinde Kızıltepe ilçe merkezinde meydana gelen olayda daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı bulunduğu iddia edilen 6 kardeş arasında yine kavga yaşandı. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde bir aracın yolda bulunan kişilerin üzerine sürüldüğü, araçta bulunan kişiye diğer kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldığı, diğer kişilerin de taş, sopa ve kürek gibi ellerine geçen şeylerle birbirlerine saldırdıkları görüldü.



2 grup arasında yaşanan kavgada ilk olarak bir aracın 2 kişiyi ezdiği, sonrasında pompalı tüfekle açılan ateşten çıkan kurşunlar, taş ve sopaların hedefi olan 7 kişi yaralanırken baba M.K.'nın durumunun son derece ağır olduğu açıklandı. Yaşanan büyük kavgaya tanık olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden güvenlik güçleri kavgayı büyük uğraşlar sonrasında ayırmayı başarırken yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapıldı.



İlk müdahalesi olay yerinde sağlık görevlileri tarafından yapılan yaralılar Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis hem olay yerinde hem de hastanede yoğun güvenlik önlemi alırken olaya karıştığı belirlenen 13 kişi gözaltına alındı. Polisin olay hakkında soruşturması sürüyor.



Emlak365.com