Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Osmangazi'de Konut İmarlı 1 Adet Arsayı Satışa Çıkardı

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan konut imarlı 1 adet arsa satışa çıkarıldı.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Osmangazi'de Konut İmarlı 1 Adet Arsayı Satışa Çıkardı

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan konut imarlı 1 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsanın satışı için 17 Eylül 2020 tarihinde açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirilecek.

Türkiye'de Hazine'ye ait taşınmazların satışının organizasyonunu yapan kurum olan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir arsa ihalesi ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan 1 adet konut imarlı arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.



İHALE TARİHİ, SAATİ VE YERİ AÇIKLANDI!



Yayımlanan ilana göre satışa çıkarılan arsa için 17 Eylül 2020 tarihinde saat 11:00'da Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü Satış İşlemleri Servisi'nde ihale gerçekleştirilecek. Bu ihalede açık teklif usulü uygulanacak. Katılımcılar tekliflerini açık bir şekilde ihale komisyonuna verebilecekler.



TAHMİNİ SATIŞ BEDELİ İLAN EDİLDİ



Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre satışa çıkarılan arsa Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde bulunuyor. 832 metrekare büyüklüğünde olan arsa için 1.415.500 TL tahmini satış bedeli belirlendi. İhaleye katılmak isteyenlerin ihale saatinden önce ödemeleri gereken geçici teminat bedeli ise 141.550 TL olarak açıklandı.



İhaleye katılanlar arasında en yüksek teklifin sahibi olan gerçek veya tüzel kişiler bu teklifin belirlenen tahmini satış fiyatının altında olmaması şartıyla arsanın yeni sahibi olmaya hak kazanacaklar.



Emlak365.com