Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli'de Konut İmarlı 23 Adet Arsayı Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre Denizli'de 23 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli'de Konut İmarlı 23 Adet Arsayı Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre Denizli'de 23 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Yapılan bilgilendirmeye göre 25 Ağustos 2020'de açık teklif usulü ile yapılacak ihaleyle arsaların yeni sahipleri belirlenecek.

Milli Emlak Müdürlüğü'nün Hazine'ye ait taşınmazların satışına yönelik ihale duyuruları devam ediyor. Bugün yayımlanan ilana göre Denizli'de bulunan 23 adet arsa satışa çıkarıldı. Denizli Milli Emlak Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan satış işlemi ile alakalı olarak detaylı bilgiler kamuoyuna duyuruldu.



İHALE TARİHİ VE YERİ AÇIKLANDI



Yapılan bilgilendirmeye göre 25 Ağustos 2020'de Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katında bulunan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda ihale gerçekleştirilecek. İhalede açık teklif usulü uygulanacak ve arsaların yeni sahipleri bu şekilde belirlenecek.



TAHMİNİ SATIŞ BEDELLERİ BELİRLENDİ



Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan 23 adet arsanın tamamının konut imarı bulunuyor. Bu arsaları satın alacak olan kişiler bu alanlarda konut yapabilecekler. Ayrıca satış işleminde esas alınacak tahmini satış bedelleri de belirlendi. Buna göre arsaların tahmini satış bedelleri 968.996 TL ile 8.659.955 TL arasında değişiyor.



İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler ihale tarihinden önce tahmini satış bedellerinin yüzde 10'una denk gelen geçici teminat bedellerini ödemeleri gerekiyor. İhalede tahmini satış bedellerinin üzerinde en yüksek teklifi veren kişilerin arsaların yeni sahipleri olacakları bildirildi.



Emlak365.com