Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa Akhisar'da 115.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 10 Adet Kamu Konutu Satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün kamu konutlarının satışına yönelik ihale duyuruları yapılmaya devam ediliyor.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa Akhisar'da 115.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 10 Adet Kamu Konutu Satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün kamu konutlarının satışına yönelik ihale duyuruları yapılmaya devam ediliyor. Akhisar Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan 10 adet kamu konutu ihaleyle satışa çıkarıldı.

Türkiye'de kamu konutlarının satışını gerçekleştiren Milli Emlak Genel Müdürlüğü bu satışlar için yaptığı yeni duyurulara devam ediyor. Akhisar Milli Emlak Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek ihale ile ilçede bulunan 10 adet kamu konutu satılacak.



AKHİSAR'DA 10 ADET KAMU KONUTU SATILIYOR!



Manisa'nın Akhisar ilçesinde bulunan 10 adet kamu konutu için 2 Eylül 2020 tarihinde saat 09:00'da ihale gerçekleştirilecek. İhalenin yapılacağı yer ve başvuruların gerçekleştirileceği adres olarak Akhisar Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odası açıklandı.



TAHMİNİ SATIŞ BEDELLERİ 115.000 TL'DEN BAŞLIYOR!



Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan ihalede satışa sunulan 10 adet kamu konutu için Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tahmini satış bedelleri belirlenerek kamuoyuna duyuruldu. Buna göre konutlar 115.000 TL ile 130.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarıldı. Yine verilen bilgilere göre konutların büyüklükleri 95 metrekare ile 115 metrekare arasında değiştiği bildirildi.



ÖDEMEDE TAKSİT KOLAYLIĞI!



Milli Emlak Genel Müdürlüğü bu konutların satış işlemlerinde vatandaşlara ödeme kolaylığı da sağlıyor. Buna göre ihaleye girerek konutu satın almaya hak kazanan vatandaşlar ihale bedelinin yüzde 25'ini peşin ve diğer kalan bölümü 2 yıl süreli taksitlerle ödeyebilecekler.



Emlak365.com