Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa Şehzadeler'de 5 Adet Kamu Konutunu 155.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan 5 adet kamu konutu ihaleyle satışa çıkarıldı.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa Şehzadeler'de 5 Adet Kamu Konutunu 155.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan 5 adet kamu konutu ihaleyle satışa çıkarıldı. Kamu konutları için 1 Eylül 2020 tarihinde Manisa Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü'nde ihale yapılacak.

Türkiye'de kamu konutlarının ekonomiye kazandırılmasına yönelik çalışmalar Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından devam ettiriliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün son yayımladığı kamu konutu satış ilanına göre Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan 5 adet kamu konutu ihaleyle satışa çıkarıldı.



İHALE TARİHİ AÇIKLANDI!



Manisa Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan satış işlemiyle alakalı detaylı bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre 1 Eylül 2020 tarihinde saat 09:00'da Uncubozköy Mahallesi Mimarsinan Bulvarı No:181 Yunusemre/Manisa adresinde 5 kamu konutu için ihale yapılacak. Gerçekleştirilecek olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak.



TAHMİNİ SATIŞ BEDELLERİ BELİRLENDİ!



Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Arda, Peker ve Yarhasanlar mahallelerinde bulunan toplam 5 kamu konutu için tahmini satış bedelleri de açıklandı. Buna göre konutlar 155.000 TL ile 195.000 TL arasında değişen tahmini satış fiyatlarıyla ihaleye çıkarıldılar.



GEÇİCİ TEMİNAT BEDELLERİ GERİ ÖDENECEK!



İhaleye katılarak kamu konutlarından satın almak isteyecek olan gerçek veya tüzel kişiler ihale tarihinden önce 15.500 TL ile 19.500 TL arasında değişen geçici teminat bedelini ödemeleri gerekiyor. Geçici teminat bedelini ödeyerek ihaleye katılan ama kazanamayan kişiler bu ödedikleri tutarı geri alabilecekler. İhaleyi kazanan kişilerin ise geçici teminat bedeli ödemeleri ihale bedelinden düşülecek.



İHALEYİ KAZANANLARA ÖDEME KOLAYLIĞI



Milli Emlak Genel Müdürlüğü kamu konutları için yapılan ihalede konutlardan satın alma hakkı elde edenlere ödeme kolaylığı da yapıyor. Buna göre ihale bedelinin yüzde 25'ini peşin olarak ödeyen vatandaşlar geri kalan kısmı ise 2 yılda taksitler halinde ödeyebilecekler.



Emlak365.com