Milli Emlak Müdürlüğü'nden Aydın Kuşadası'nda İhaleyle Satılık İki Adet Taşınmaz

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Türkiye'nin tatil merkezlerinden olan Aydın Kuşadası'nda iki adet taşınmaz satışa çıkarıldı.
Milli Emlak Müdürlüğü'nden Aydın Kuşadası'nda İhaleyle Satılık İki Adet Taşınmaz

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Türkiye'nin tatil merkezlerinden olan Aydın Kuşadası'nda iki adet taşınmaz satışa çıkarıldı. 12 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan ihalede Açık Teklif Usulü uygulanacak.

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan iki adet taşınmaz ihaleyle satışa çıkarıldı. Taşınmazlarla alakalı olarak gerçekleştirilecek olan ihale 12 Ağustos'ta Kuşadası Maliye Hizmet Binası 3. katında bulunan Kuşadası Müdürlüğü'nde yapılacak. İhale için özel komisyon oluşturularak ihalenin bu komisyon önünde gerçekleştirileceği bildirildi.



31.903 METREKARELİK TAŞINMAZ SATIŞA ÇIKARILDI



Kuşadası'nın Kirazlı Mahallesi'nde bulunan 31.903 metrekarelik fundalık 1.915.000 TL'lik muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Bu taşınmaz için belirlenen geçici teminat bedeli ise 574.500 TL oldu. İhaleye çıkarılan fundağın boş ve imarsız olduğu da ilanda belirtildi.



3 KAT İMAR İZİNLİ TAŞINMAZ



Kuşadası'nın Camibekir Mahallesi'nde yer alan 179 metrekarelik taşınmaz ise 830.558 TL'lik muhammen bedel ve 83.055 TL'lik geçici teminat bedeliyle satışa sunuldu. Bu alanda 3 katlı imar izni bulunuyor.



İhaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler muhammen bedeller esas alınarak tekliflerini sunacaklar. Muhammen bedelin üzerinde yapılacak en yüksek teklif sonucu ihaleyi kazananlar belirlenecek.



Emlak365.com