Milli Emlak Müdürlüğü'nden Kuşadasında Arsa Satış İlanı

Kuşadası Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir duyuru ile iki farklı arsanın satışı için ihale düzenleneceği duyuruldu.
Milli Emlak Müdürlüğü'nden Kuşadasında Arsa Satış İlanı

Kuşadası Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir duyuru ile iki farklı arsanın satışı için ihale düzenleneceği duyuruldu. Söz konusu ihale ilanlarına göre satışlarda yer arsaların imar durumu ve satış fiyatlarına dair detaylar sizlerle.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çok sayıda gayrimenkul satış ilanı bulunuyor.



Türkiye geneli farklı şehirlerde yer alan kurumlara ait olan taşınmazların satışının yapıldığı bu duyurulara her geçen gün yenileri ekleniyor. Bu duyurulara Şubat 2021 döneminde tamamlanmak üzere 2 adet arsa satışı eklendi.



KUŞADASINDA ARSA SATIŞI YAPILACAK



Kuşadası Milli Emlak Müdürlüğü'nce yayımlanan duyuruda ilçe genelinde farklı adreslerde yer alan arsaların satışının yapılacağı bildirildi. Satışlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre AÇIK TEKLİF USULÜ ile gerçekleştirilecek. Satışı yapılacak arsalara dair detaylar.



1 Numaralı Satılık Arsa



Soğucak Mahallesinde 108/28 ada parsel numaralı: 3 bin 240 metrekare büyüklüğünde. İmar durumu Kısmen İşgalli ve yol - 1/5000 Ölçekli İmar Planında Zone 1 Kentsel Gelişme Alanı ve Yol



2 Numaralı Satılık Arsa



Yeniköy Mahallesinde 116/1 ada parsel numaralı. 5 bin 477 metrekare büyüklüğünde. İmar durumu boş imarsız.



Milli Emlak Müdürlüğü'nden Kuşadasında Arsa Satış İlanı



İHALE TARİHİ VE BAŞVURU İŞLEMLERİ



Bu iki arsanın satış ihaleleri 4 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler başvurularını "Kuşadası Malmüdürlüğü Veznesine yatıracakları geçici teminat makbuzu veya 2886 sayılı Kanuna göre düzenlenmiş teminat mektubu" ve diğer başvuru evrakları ile yapacaklar. Başvuru evraklarının yer aldığı ihale şartnamesi Kuşadası Milli Emlak Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilecek.



İhaleye katılmak isteyenler ayrıca ihale tarihine kadar kuruma ulaşması kaydıyla posta yoluyla da başvuru yapabilirler. Ancak postada yaşanacak sorunlar nedeniyle başvuruların yapılmaması durumunda kurum herhangi bir sorumluluk almıyor.



Emlak365.com