Muğla Milas'taki 800 Dönüm Araziyi Sahte Belgelerle Satmaya Kalktılar! 280 Milyon Dolarlık Vurgun Son Anda Önlendi!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan turistik Kıyıkışlacık mevkisinde yaklaşık olarak 800 dönümlük arazi Sakarya'da sahte belgelerle satılmaya çalışıldı.
Muğla Milas'taki 800 Dönüm Araziyi Sahte Belgelerle Satmaya Kalktılar! 280 Milyon Dolarlık Vurgun Son Anda Önlendi!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan turistik Kıyıkışlacık mevkisinde yaklaşık olarak 800 dönümlük arazi Sakarya'da sahte belgelerle satılmaya çalışıldı. 280 milyon dolar değerinde olan araziyi sahte belge düzenleyerek satmaya çalışan 5 kişi gözaltına alındı. Büyük vurgun dikkatli bir çalışmayla son anda önlendi.

Emlak sektörü bir dolandırıcılık haberi ile adeta şaşkına döndü. Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan ve turistik bir alan olan Kıyıkışlacık mevkisinde yaklaşık 800 dönümlük arazi için satış işlemi yapılmak istendi. Elinde olan yetki belgesi ile Sakarya Kocaali İlçe Tapu Müdürlüğü'ne giden bir kişi satış işlemi başvurusunda bulundu.



TAPU MEMURLARI EMLAK DOLANDIRICILIĞINI ÖNLEDİLER



Tapu memurlarının Milas İlçe Tapu Müdürlüğü ile iletişime geçmesiyle olayın aslı anlaşıldı. Satışı istenilen arazinin sahibine Milas İlçe Tapu Müdürlüğü aracılığı ile ulaşan tapu memurları arazi sahibinin satış işleminden haberinin olmaması üzerine harekete geçtiler.



POLİS ŞÜPHELİLERİ YAKALADI



Polise ihbarda bulunan tapu memurları sivil polis ekiplerinin 5 şüpheliyi sahte evraklarla yakalamalarını sağladılar.



280 MİLYON DOLARLIK VURGUN ÖNLENDİ!



Satışı yapılmak istenen Kıyıkışlacık mevkiindeki 800 dönümlük arazinin bedeli 280 milyon dolar olarak belirtildi. Tapu memurlarının dikkatli olması üzerine büyük bir dolandırıcılık son anda önlenmiş oldu.Tapu memurlarının dikkati üzerine yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildiler. Nöbetçi hakim karşısında çıkacak olan şüphelilerin tutuklanmaları bekleniyor.



Emlak365.com