Muğla Yatağan Belediyesi 333 Metrekarelik Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Muğla Yatağan Belediyesi tarafından yayınlanan resmi ilan ile ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 333 metrekarelik arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.
Muğla Yatağan Belediyesi 333 Metrekarelik Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Muğla Yatağan Belediyesi tarafından yayınlanan resmi ilan ile ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 333 metrekarelik arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. 17 Ağustos'ta düzenlenecek olan ihalede Açık Teklif Usulü uygulanacak.

Muğla Yatağan Belediyesi ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan bir arsayı ihaleyle satışa çıkardı. Açık Teklif Usulü ile 17 Ağustos 2020'de yapılacak olan ihaleye gerçek veya tüzel kişiler katılabilecekler.



260.000 TL MUHAMMEN BEDELLE SATILIK ARSA



Yatağan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ihalede satılacak olan arsa Dere Mahallesi Mandal Caddesi üzerinde bulunuyor. Yatağan Belediyesi satışa sunulan arsa için muhammen bedeli de açıkladı. Buna göre 333 metrekarelik arsa 260.000 TL muhammen bedel ila satılacak.



İhaleye girecek olan gerçek veya tüzel kişilerden muhammen bedel üzerinde yapılacak en yüksek teklif sonucunda ihaleyi kazanan belirlenecek. İhaleyi kazananın açıklanmasının ardından arsa için tescil işlemi yapılacak.



Öte yandan satış ihalesine katılmak isteyen vatandaşların muhammen bedelin yüzde3'ü kadar bedeli geçici teminat olarak ihale öncesinde Yatağan Belediyesi veznesine yatırmaları gerekiyor.



İhale şartmanesi Yatağan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'nde görülebilecek.



Emlak365.com