Naksan Plastik Yenibosna Gayrimenkulü TMSF Tarafından 35 Milyon Liralık Muhammen Bedelle Satışa Çıkarıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Naksan Plastik Yenibosna Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” Satış Komisyonu Başkanlığı tarafından verilen Ticari ve İktisadi Bütünlük Satış İlanı ile merak edilen detaylar açıklandı. Naksan Plastik satışa çıkarıldı, Naksan Plastik satış ilanı detayları haberimizde!
Naksan Plastik Yenibosna Gayrimenkulü TMSF Tarafından 35 Milyon Liralık Muhammen Bedelle Satışa Çıkarıldı!

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından talep edilmesi üzerine Naksan Plastik'e TMSF Kayyum olarak atanmıştı. Atama kararı sonrasında “Naksan Plastik Yenibosna Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nün oluşturulmasına ve satışına karar verilmişti.

Yürütülen süreçte sona gelindi ve Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu TMSF tarafından Naksan Plastik Yenibosna Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satış ilanı yayımlandı. İstanbul ili, Yenibosna ilçesi, Köyaltı Mevkiinde bulunan 0 ada, 3530 parsel sayılı, 3.436,32 m² alanlı taşınmazı ile muhdesatından oluşan taşınmazın satışı için merak edilen detaylar belli oldu.

NAKSAN PLASTİK YENİBOSNA GAYRİMENKUÜ TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜĞÜ SATIŞA ÇIKARILLDI!

TMSF tarafından verilen ilan ile Naksan Plastik için yapılacak olan satışın detayları ilan edilirken ihale tarihi 30 Haziran 2021 olarak açıklandı. İhale 30.06.2021 tarihinde, saat 14:30’da “Fon”un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonunda yapılacak.

İlk olarak konferans salonunda teklifler katılımcıların huzurunda açılacak ve açık artırma bölümüne geçmeye hak kazanan kişilerin listesi oluşturulacak. Kısa liste hazırlama aşamasının tamamlanmasının ardından açık artırma sürecine geçiş yapılacak.

İlanınn tamamına ulaşmak için TIKLAYINIZ...

NAKSAN PLASTİK SATIIŞ FİYATI KAÇ TL?

Yayımlanan ilan kapsamında Naksan Plastik Yenibosna Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün muhammen bedeli 35 milyon 170 bin lira olarak açıklandı.