Nevbahar Üsküdar'da Yüzde 0,74 Faizli Krediyle Konut Sahibi Olma İmkanı!

Kalyon Holding'in kuruluşlarından olan Kalyon Gayrimenkul tarafından yapılan önemli konut projesi Nevbahar Üsküdar'da yer alan konutlar için anahtar teslim kampanya başladı.
Nevbahar Üsküdar'da Yüzde 0,74 Faizli Krediyle Konut Sahibi Olma İmkanı!

Kalyon Holding'in kuruluşlarından olan Kalyon Gayrimenkul tarafından yapılan önemli konut projesi Nevbahar Üsküdar'da yer alan konutlar için anahtar teslim kampanya başladı. Projeye özel yüzde 0,74 faizle verilen krediyle konut sahibi olunabilen Nevbahar Üsküdar'a yoğun bir ilgi gösterilmesi bekleniyor.

İstanbul'un önemli konut projelerinden birisi olarak gösterilen Nevbahar Üsküdar'da anahtar teslim kampanyası ile satışlar başladı. Üsküdar'da bulunan lüks konutlar için 1 Milyon TL'ye kadar konut kredisi kullanımında yüzde 0,74 faiz uygulanacağı açıklandı.



UYGUN İMKANLARLA LÜKS KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI!



Nevbahar İstanbul'dan konut kredisi ile konut sahibi olmak isteyen müşteriler 1 Milyon TL'lik kredi kullandıklarında piyasa ortalaması olan 14.978 TL yerine 12.600 TL kredi taksiti ödeyebilecekler. Anahtar teslim kampanya kapsamında müşterilere özel kredi koşulları ile taksit imkanları tanınıyor. Yüzde 10 peşinat ödeyen müşteriler ayrıca peşin konut alımlarında geçerli olan yüzde 20 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.



Yüzde 10 peşin ödeme yapan müşteriler yüzde 45'lik kısmı 2021'in ocak ayında konutu teslim alırken ödeyecekler. Geri kalan yüzde 45'lik bölümün ödemesi ise 2022 yılının Ocak ayında ödenecek.



169 KONUTLUK PROJE!



Nevbahar Üsküdar projesinde 105 metrekare ile 665 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 2+1'den 5+1'e kadar farklı özelliklerde 169 adet konut yer alıyor. Toplamda 4 blok şeklinde inşa edilen konutların çok geniş sosyal imkanları bulunuyor.



Emlak365.com