Nevita'dan Pakistan Anlaşması! Konut Alacak Yatırımcılara Türkiye'de Danışmanlık Hizmeti Verilecek!

Türkiye'de yabancıya gayrimenkul satışında önde gelen kuruluşlardan olan Nevita iş potansiyelini yükseltmeye devam ediyor.
Nevita'dan Pakistan Anlaşması! Konut Alacak Yatırımcılara Türkiye'de Danışmanlık Hizmeti Verilecek!

Türkiye'de yabancıya gayrimenkul satışında önde gelen kuruluşlardan olan Nevita iş potansiyelini yükseltmeye devam ediyor. Nevita ile Pakistan'ın en büyük emlak arama sitesi olan ilaan.com ile işbirliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşma ile Pakistanlı yatırımcıların Türkiye'de emlak yatırımı yapmalarının yolu açılacak.

Türkiye'de yabancıya gayrimenkul satışı konusunda pazar liderliğini elinde bulunduran Nevita müşteri portföyünü arttıracak önemli bir anlaşmaya daha imza attı. Fuzul Grup tarafından yapılan bilgilendirmeye göre şirketin yabancıya konut satışı yapan alt firması Nevita ile Pakistan'ın en büyük emlak arama sitesi ilaan.com ile işbirliğine gidildi.



PAKİSTANLI YATIRIMCILAR TÜRKİYE'YE GETİRİLECEK!



Yapılan anlaşma gereği Pakistanlı yatırımcıların Türkiye'de emlak yatırımı yapmak istediklerinde danışmanlık hizmeti Nevita tarafından verilecek. Ayrıca Pakistanlı yatırımcılara özel ve avantajlı proje teklifleri yapılacak ve havaalını ulaşımı ile saha ziyaretlerinde de yardımcı olunacak. Bunun yanında emlak yatırımı yapan Pakistanlıların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak için yapacakları işlemler için de destek verilecek.



SANAL TURLARLA SATIN ALINACAK KONUTLAR GEZİLEBİLECEK



Yapılan anlaşma ile alakalı olarak bir açıklama yapan Nevita Yönetim kurulu Başkanı Faruk Akbal, “ilaan.com ile çok önemli bir anlaşmaya imza attık. Pakistanlı yatırımcıları ülkemize getirecek olan bu mutabakat bizi çok heyecanlandırdı. Pandemi süreci nedeniyle Türkiye'ye gelmekte zorlanan Pakistanlı yatırımcılar internet üzerinde satın almak istedikleri konutları sanal turlarla gezme imkanına kavuşacak.” dedi.



Nevita ile Pakistanlı iş ortağı arasındaki anlaşmanın ardından Türkiye'de yabancıya konut satışında Pakistanlı yatırımcıların ciddi bir sayıya ulaşması hedefleniyor.



Emlak365.com