Nidapark Küçükyalı'da Banyolar Kelebek Mutfak Banyo'nun Özel Tasarımı İle Dekore Edilecek!

İstanbul'un önemli konut projelerinden olan Nidapark Küçükyalı'da inşa edilen evlerin banyolarının yapımı Kelebek Mutfak Banyo tarafından yapılacak.
Nidapark Küçükyalı'da Banyolar Kelebek Mutfak Banyo'nun Özel Tasarımı İle Dekore Edilecek!

İstanbul'un önemli konut projelerinden olan Nidapark Küçükyalı'da inşa edilen evlerin banyolarının yapımı Kelebek Mutfak Banyo tarafından yapılacak. İki şirket arasında yapılan iş birliği neticesinde projedeki banyolarda Kelebek Mutfak Banyo'nun özel tasarımları ile dekore edilecek.

Türkiye'nin iki önemli şirketi arasında önemli bir anlaşma imzalandı. İstanbul'un vizyon projelerinden olan Nidapark Küçükyalı'nın ilk etabında üç ayrı parselde yaklaşık 2 bin banyonun dekorasyonunu Kelebek yapacak.



Türkiye'nin marka konut projeleri ile yaptığı iş birlikleri ile adından söz ettiren Kelebek Mutfak Banyo bir taraftan da mağazalaşma çalışmalarına devam ediyor.



Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 yılının sonunda Türkiye genelinde Kelebek Mutfak Banyo mağazalarının sayısı 37 olacak.



NİDAPARK KÜÇÜKYALI'DA KELEBEK DAMGASI!



Nidapark Küçükyalı ile alakalı olarak Kelebek Mutfak Banyo arasında varılan işbirliği hakkında açıklama yapan Doğtaş Kelebek Grubu CEO'su İsmail Doğan, “Zor bir yılı geçiriyoruz. Buna rağmen yatırımlarımıza devam ediyoruz. Son olarak Nidapark ile bir anlaşma yaptık. Kelebek Mutfak Banyo olarak marka konutlarda tasarımlarımızda fark yaratmak istiyoruz. Bu nedenle işbirliklerimiz artarak sürecek. Son çeyrekte de hız kesmeyeceğiz ve çalışmalarımızda vites yükselteceğiz.” dedi.



Emlak365.com