Nidapark Küçükyalı'da Kınalı Etabı Tamamlanarak Konutlar Sahiplerine Teslim Edilmeye Başlandı!

Türkiye'nin büyük inşaat şirketlerinden olan Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Kınalı etabı tamamlandı.
Nidapark Küçükyalı'da Kınalı Etabı Tamamlanarak Konutlar Sahiplerine Teslim Edilmeye Başlandı!

Türkiye'nin büyük inşaat şirketlerinden olan Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Kınalı etabı tamamlandı. Bu etabın tamamlanmasıyla beraber burada yer alan konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Türkiye'de çok sayıda önemli projeye başarıyla imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projelerini de etap etap bitirmeye başladı. Şirket tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesinin Kınalı etabı tamamlanarak konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı.



İLK ETAPTAKİ KONUTLAR TESLİM EDİLMEYE BAŞLANDI!



Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak tarafından Kınalı etabında ilk teslim işlemi yapıldı. 1.439 konutluk ve 600 ofislik Küçükyalı'nın ilk teslimlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mustafa Çakmak, “Bir yandan ekonomik kriz baskısı diğer taraftan koronavirüs süreci olmasına rağmen biz projelerimize ara vermedik. Hızlı bir şekilde inşaatları tamamlayarak bugün ilk etabın teslimatlarına başladık. 1 Eylül'den itibaren Kınalı etabında yaşam başlayacak. Diğer etapları da belirttiğimiz tarihlere yetiştirip sahiplerine teslim edeceğiz.” dedi.



296 KONUTLUK KINALI ETABI TAMAMLANDI



Tamamlanan ilk etap hakkında bilgi veren Mustafa Çakmak, “Kınalı etabında 3 blok bulunuyor. Burada 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 296 konut yer alıyor. Bu etabın içerisinde fitness salonu, sosyal tesisler, açık havuz ve kafeterya gibi sosyal alanlar da bulunuyor.” ifadelerini kullandı.



Nidapark Küçükyalı projesinde diğer etapların yapımına devam ediliyor. Bu projeden konut satın alanlara düzenli olarak çalışmalar ile alakalı bilgi veriliyor. Öte yandan Emlak Konut GYO güvencesi ile yapılan konutlara vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiği belirtiliyor.



Emlak365.com