Özelleştirme İdaresinden Yatırımcılara Fırsat: 15 İlde 31 Taşınmaz Satışı Yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Yatırımcılara Duyuru başlığı ile 29 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı ile 15 ilde 31 taşınmaz için satışa çıkarılacağı duyuruldu.
Özelleştirme İdaresinden Yatırımcılara Fırsat: 15 İlde 31 Taşınmaz Satışı Yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Yatırımcılara Duyuru başlığı ile 29 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı ile 15 ilde 31 taşınmaz için satışa çıkarılacağı duyuruldu. Arsa ihaleleri ve taşınmaz satış detayları haberimizde...

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 29 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan yeni ihale ilanları ile 15 farklı ilde yer alan 31 taşınmazın ihale yöntemi ile satışa sunulacağı duyuruldu.



Satışa sunulan taşınmazları almak isteyen talep sahiplerinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık” usulü ile yapılacak olan ihale sonucunda en yüksek teklifi veren kişi ya da kurum satışa sunulan taşınmazı alma hakkı elde edecek.



HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI ARSA VE TAŞINMAZ SATIŞ İHALE İLANLARI



29 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ilan kapsamında satışa çıkarılacağı duyurulan taşınmazlar 4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında "satış" yöntemiyle özelliştirme kapsamına alındı. Yayımlanan ilan kapsamında ihale tarihleri illere göre belirlendi. Buna göre ilk ihale 2 Mart 2021 tarihinde Denizli ve Yalova illerinde bulunan taşınmazlar için yapılacak.



Ardından 3 Mart 2021 tarihinde Afyon, Tokat ve Samsun illerinde bulunan taşınmazların ihale süreçleri tamamlanacak ve bir sonraki günde Ankara Gölbaşı İncek sınırları içerisinde bulunan 2 taşınmazi için ihale düzenlenecek.



Özelleştirme İdaresinden Yatırımcılara Fırsat: 15 İlde 31 Taşınmaz Satışı Yapılacak!



İhale metninin tamamı ve satışa konu olan taşınmaz listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ...



8 Mart 2021 tarihi itibari ile Ankara'da yine 2 taşınmaz için ihale düzenlenirken ardından ardından 9 Mart 2021 tarihinde Muğla, 10 Mart 2021 tarihinde sırası ile Erzincan, Gümüşhane ve Erzurum illeri için ihale süreci tamamlanacak. 11 Mart 2021 tarihinde Kahramanmaraş, Muş ve Nevşehir illerinde bulunan hazine taşınmazları için satış ihalesi düzenlenirken son ihale ise 12 Mart 2021 tarihinde Sivas ve Yozgat illeri için düzenlenerek özelleştirme süreci tamamlanmış olacak.



Emlak365.com