Resim Heykel Müzesi Açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Siber Vatan Açıklaması!

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Resim Heykel Müzesi Restorasyon Sonrası Açılış Programı, Dolmabahçe Sarayı Veliaht Dairesi'nde gerçekleştirildi.
Resim Heykel Müzesi Açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Siber Vatan Açıklaması!

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Resim Heykel Müzesi Restorasyon Sonrası Açılış Programı, Dolmabahçe Sarayı Veliaht Dairesi'nde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan müze açılşı törenine Siber Vatan Dijital Türkiye açıklaması damga vurdu.

Dolmabahçe Sarayı Veliaht Dairesi görkemli bir açılışa daha tanıklık etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından greçekleştirilen Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Resim Heykel Müzesi Restorasyon Sonrası Açılış Programı kapsamında birbirinden değerli 533 eser sanatseverlerle buluşturulmuş oldu.



MİLLİ SARAYLAR İDARESİ BAŞKANLIĞI RESİM HEYKEL MÜZESİ İLE 533 ESER SANATSEVERLERLE BULUŞTURULDU!



Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan tarafından açılan Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Resim Heykel Müzesi kapsamında birbirinden değerli 533 eser ziyarete açılmış oldu. Düzenlenen törende özel bir açılış konuşması gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Vahşi Batı'yı hatırlatan kurallarla insanlığı tehdit etmesi bilinçlidir. Bu hiçbirimizin görmezden gelemeyeceği bir tehdittir. Bizi kimi uygulamaları dijital faşizm diye adlandırdığımızda rahatsız olanlar olmuştu. Dijital dünyada siber vatanı da içine alacak şekilde genişleteceğiz" diyerek siber vatan açıklamalarına bir yenisi daha eklendi.



Topkapı Sarayı depolarında medeniyet mirasının çok sayıda eseri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün müze açılışında sergilenen bu eserlerin de depolardan çıkarıldığını dile getirdi. Türk tarihinin ve medeniyetinin konu alındığı dizilerin bugün dünya tarafından ilgi ile takip edildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan medeniyet mirasını ayağa kaldıracak çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.



Emlak365.com