Resmi Gazete'de Yayımlandı! Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı 73 Maden Sahası İhalesi İçin İlan Verdi

13 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı toplam 73 maden sahası için ihaleye çıkacağını duyurdu.
Resmi Gazete'de Yayımlandı! Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı 73 Maden Sahası İhalesi İçin İlan Verdi

13 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı toplam 73 maden sahası için ihaleye çıkacağını duyurdu. Maden sahası ihaleleri ne zaman yapılacak, maden sahası arayanlar ne yapmalı, ihale için başvurular ne zaman yapılacak?

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından 13 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan yeni ihale ilanı ile 73 maden sahası için duyuruda bulundu.



6592 sayılı Kanunla Değişik 3213 sayılı Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren 73 adet maden sahası ihale edilmek üzere Maden Kanununun 30 uncu maddesine göre ilan edilerek ihale edilmek üzere aramalara açılmış olacak.



ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI MADEN SAHASI İHALELERİ İLANLARI



6592 sayılı Kanunla Değişik 3213 sayılı Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren 73 adet maden sahası ihale edilmek üzere Maden Kanununun 30 uncu maddesine göre ilan edilerek ihale edilmek üzere aramalara açılacaktır.



İlgili sahalar, Maden Kanunu’nun 30 uncu maddesi kapsamında ihale edilmek üzere, ilanın resmi gazete yayın tarihinden itibaren en az onbeş gün süre ile http://www. mapeg. gov .tr/ adresinde ilan edilecektir.



İlanda, ihalesi yapılacak sahaların; İli, erişim numarası, ruhsat grubu, ihale şartnamesi, paftası, koordinatlı dökümleri, alanları ve ihale tarihleri yer alacaktır.



1 - İhale ile ilgili usul ve esaslar http://www.mapeg.gov.tr/ adresinde yayımlanacak ihale şartnamesinde belirtilecektir.



2 - Bu sahalar için başvurular http://www.mapeg.gov.tr/ adresinde ilan edilen tarihlerde ve 09:00- 09:30 saatleri arasında Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi ÖZDEMİR Konferans Salonunda İhale Komisyonuna doğrudan yapılacaktır. Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır



Resmi Gazete'de Yayımlandı! Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı 73 Maden Sahası İhalesi İçin İlan Verdi



Emlak365.com