Samsun Canik Belediyesi Konut Ve Ticaret Alanı İmarlı 5.502 Metrekarelik Arsayı İhaleyle Satıyor!

Samsun Canik Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilanla belediye mülkiyetinde bulunan konut ve ticari alan imarlı 5.
Samsun Canik Belediyesi Konut Ve Ticaret Alanı İmarlı 5.502 Metrekarelik Arsayı İhaleyle Satıyor!

Samsun Canik Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilanla belediye mülkiyetinde bulunan konut ve ticari alan imarlı 5.502 metrekarelik arsa satışa çıkarıldı. İhale ile satılacak olan arsanın satış işleminde kapalı teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyeler mülkiyetlerinde bulunan taşınmazları ihale ile satarak belediye bütçelerini yükseltmeye yönelik hamlelerine devam ediyorlar. Samsun Canik Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan bir adet arsa ihaleyle satışa sunuldu.



İHALE 26 AĞUSTOS'TA YAPILACAK!



Konut ve ticari alan imarlı arsa için Canik Belediyesi'nin yayınlamış olduğu ilana göre 26 Ağustos 2020 tarihinde Canik Belediyesi Encümen toplantı salonunda ihale gerçekleştirilecek. Bu ihalede ise teklifler kapalı teklif usulü ile alınacak.



MUHAMMEN BEDEL AÇIKLANDI



Samsun'un Canik ilçesi Teknepınar Mahallesi'nde bulunan 5.502 metrekarelik arsanın konut ve ticaret alanı imarı bulunuyor. Yine belediye tarafından verilen bilgilere göre satışa çıkarılan arsa için muhammen bedel de belirlendi. Buna göre arsa için Canik Belediyesi 13.756.400 TL muhammen bedel açıkladı.



İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler ihale saatinden önce 412.692 TL'lik geçici teminat bedelini Canik Belediyesi'nin ilgili birimine ödemesi gerekiyor. Bu debeli ödemeyenlerin teklifleri ihale için alınmayacak.



İhaleye katılım gösterenlerden muhammen bedel üzerinde en yüksek teklifi veren kişi arsanın yeni sahibi olacak. Ayrıca bu arsanın satış işleminde KDV muafiyeti uygulanacak.



Emlak365.com